/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

További lovak Franciaországból

Pap Gabriella tréningjébe egy új yearling érkezik, a 84-es Lot számú kanca vételára 1500 Euró volt. apja, Chemical Charge 5 versenyt nyert, ebből három Group 3 győzelem volt, míg anyja, Nem To The Top kétszer volt helyezve.

Ribárszki Sándorhoz is kerülnek francia import yearlingek. 6000 Euróért hozták el a 27-es Lot számú mént. Apja, Tasleet 5 versenyt nyert, Group és Listed besorolású futamokat, anyja Indigo River háromszor győzött, eddig öt csikója van.

3000 Euró volt a Group versenyekben eredményes Morandi ivadéka, a 111-es Lot számú mén ára. Anyja, Ronda négy versenyt nyert, szép Group és Listed eredményei voltak.

1000 Euróért ütötték le nekik egy Panis apaságú mént. Kacharot (FR) (Lot 224D) apja három versenyt nyert, anyja, Torecillas nem állt starthoz, Kacharot pedig az első csikója.

A Vente d’Automne aukcióról is kerül hozzá telivér, Kaliyann vételára 16 000 Euró volt. Az Aga Khan ménes kétéves ménje (Lot 271.) nem állt még starthoz, apja Charm Spirit kétévesen is remekelt, háromévesen három Group1-et nyert mérföldes távon. Anyja, Katiola egy versenyt nyert pályafutása során.

Dr. Ecsedi Ferenc is újabb kétévest köszönthet, a 324-es Lot számú kanca leütési ára 12 000 Euró volt. Katalena (GB) az ír tenyésztésű szürke, Mastercraftsman ivadéka. Apja négyszeres Group1 nyerő volt középtávon, míg anyja, Katalea egy versenyt nyert.

Pap Gabriella istállójába is új reménység érkezik, a FELTEFE 5000 Euróért vásárolta a 339-es Lot számú Marmarah-t. A kétéves kanca apja Ectot többszörös Group 1 nyerő, leginkább mérföldes és hosszútávon volt eredményes. Legmagasabb RPR számát (119) a Joe Hirsch Turf Classic Stakes megnyerésével kapta. Anyja, Bursa nem állt starthoz, apai nagyapja a minden idők legmagasabb RPR számával rendelkező, tízszeres Group 1 nyerő Frankel.

 

SHARE THIS