/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

8 futam, 200.000 Ft jackpot

Most szombaton ismét érdemes lesz velünk tartani a szezon 38. ügető versenynapján.

A 14:00 órakor kezdődő esemény a Mágnás Díjjal indul, engedménye és starthelye révén Airline (3) remek esélyt képvisel. A Zápolya Díjban 100.000 Forint lesz a tét jackpot, Mangoraja (5) nem ugrik, akkor nyerhet Csodás Emillel. Az 1800 méteres Murza Hendikepben Zephürosz (7) és Always Yankee BD (3) küzdelmére lehet számítani. A fordulóstartos Deltás Hendikepben az élről induló rutinos ügető Overnight tűnik a legjobb esélynek. Az ötödik futam a Tóbiás Hendikep lesz 17:00 órakor, Sziklaszírt helyzete a második sorból nem könnyű, ennek ellenére nyerhet a kétkörös versenyben.

A versenynap egyik legfontosabb kérdése, hogy hogyan fog alakulni a 2021. Évi Kincsem Park Kupa versenysorozat. A teltházas és kiegyenlített mezőnyben Valentinonak (4) van a legnagyobb esélye a győzelemre, azonban az összetett pontverseny szempontjából a két éllovas, Erdei Péter és Farkas György lovait lesz érdemes figyelni. A 600.000 forinttal díjazott Lázálom Díjban Zente (3) és Up All Night (1) elől végezhet, de a mezőny többi tagja is remek formában van.

A versenynap záró futama mind sport, mind fogadási szempontból izgalmasnak tűnik, Uptown Boy M (5) komoly esély, mögötte azonban nagyon kiegyenlített a mezőny.

Várunk mindenkit! A belépés díjtalan, viszont védettségi igazolványhoz kötött.

 

SHARE THIS