/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vasárnap start 11:00 órakor

Nyolc futamban állnak starthoz a telivérek november 21-én, vasárnap a Kincsem Parkban, a versenynapot 200 000 Forint jackpot teszi teljessé.

1400 méteres futammal indul a nap, a Gubacsi Dülő Hendikep favoritja Allűr (2) lehet.

Azt ezt követő két futamban nyeretlen kétévesek csapnak össze, a 11:30-kor induló futamból Cry of Joy (1), míg a fél órával későbbiből Dorka Sts (5) kerülhet ki győztesként.

Jumeirah Beach (3) húzhatja be a Városligeti Díjat, legutóbb harmadik volt, új lovasával még erősebb lehet.

Power Dose (2) kihagyás után is bíztatóan mozgott, Draco (3) pedig komolyabb társaságban is mutatta magát, mindketten remek esélyt képviselnek a Ligettelki Dülő Hendikepben.
Amatőrlovasok bizonyíthatnak a hatodik futamban, a hatlovas mezőnyben La Manche (1) és Kovács Réka párosára érdemes lesz figyelni.

Hat telivér indul a nap fő futamában, az 1 400 000 Forint összdíjazású Jeney István Emlékverseny – Kincsem Park Díjában. A komoly díjazás mellett, egy fantasztikus tiszteletdíjért is küzdenek a telivérek. A legutóbb olasz Gr2-es versenyben futó Arktisz (1) mellett tette le voksát a szaklap, de Avoiding Water (2) és a cseh vendég, Kenshibu (4) győzelme sem elképzelhetetlen.

A napot az Istvánmező Hendikep zárja 15:00-kor, Somewhere (8) és Admirable Louvre (5) könnyen nyerhet az 1000 méteres futamban.

A belépés díjtalan, de védettségi kártyához kötött.

SHARE THIS