/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Kapuzáró vasárnap

Nem maradunk remek versenyek nélkül az év utolsó galopp versenynapján sem, nyolc futamban mérik össze gyorsaságukat angol telivérek a Kincsem Parkban, a fogadók pedig 500 000 Forint jackpottal számolhatnak!

Külön izgalom övezi az idei zsoké champion címért vívott küzdelmet, hiszen igen szorossá vált az állás!

Az első futam 11:00-kor startol, az 1200 méteres Havanna Hendikep Oba Hara (1) és a nyolcszoros bajnok Stanislav Georgiev párosa, valamint Római Lány (8) és a trónkövetelő Nagy Tamás komoly csatáját hozhatja.

Komoly esélyt képvisel a Vigasz Díj hat indulója közül Rosa Dartle (6), de meglepheti La Lianga (1) és az utánpótlás champion címért küzdő Kovács Milán.

12:05-kor startol hazánk leghosszabb távú síkversenye, a Totalizatőr Hendikep. A szaklap véleménye szerint Mystic Lady (4) elég kitartó lehet, hogy extra hosszú, 3200 méteres távon újabb győzelmet szerezzen.

Szintetikus felületen versenyeznek egymással nyeretlen kétévesek a negyedik futamban, a Bogácsi Díj Snow Hawk (11) diadalmát hozhatja.

Mérföldes távon bizonyíthatnak a Szunyogh István Emlékverseny Hendikep résztvevői, a szabad felállítású hendikep szintén az éllovasok tusájáról szólhat. Szokatlan (5) szerezheti meg sorozatban ötödik győzelmét Nagy Tamással, de Ocasio Cortez (1) és Georgiev jelenléte sem hagyható figyelmen kívül.

Újabb hosszú távú versennyel folytatjuk, a 2200 méteres hendikep futam egyetlen ménje, a Telivér Farmos Draco (3) érhet haza.

Kétévesek lépnek pályára az Ürményi Díjban is, a leghosszabb távú, 1800 méteres csikóversenyben Spartan Devil (6) és Masamód (3) is új lovast kapott, figyelmet érdemelnek.

15:00-kor zárul a versenynap és a 2021-es versenyszezon is, a beszédes nevű Viszontlátásra Hendikepben tíz lovat adtak indulónak. Főszereplő lehet Tapsi (8) és Ördög Alen, de a szemrevaló szürke, Sir Sheldon (5) és Kelemen Zénó sikere sem elképzelhetetlen.

SHARE THIS