/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Szombaton 14:00-től ügető

Ismét 14:00-kor kezdődik a szombati ügető versenynap, ezúttal nyolc futamban izgulhatunk kedvenceinkért.

Crystal Boy (2) győzelmével indulhat a nap, fél órával később, a legutóbb győzelemmel korrigáló Mangoraja (7) duplázhat. Tizenkét lovas mezőny jött az össze az autóstartos Fantastic River Hendikepben, Trónörökös (10) ismét ifj. Veres Lászlóval indul és a második sor ellenére az esélyesek egyike. Australian Gold (6) szerezheti meg a Diplomás Hendikep győzelmét, de Berill Lady (8) Vitya(7) és Bonus RG (1) is jó esélyt képviselnek.

Tour de Lux és idomárhajtója az ötödik futam favoritja, erősebbek közül érkezve diadalmuk könnyen elképzelhető. 100 000 Forint jackpot kedvez a fogadóknak a nap fő futamában, a tiszteletdíjas Paál László Emlékversenyben. Közeli esély a Kanca Díj győztese, Bűbájos (1), de favoritnak számít a most is együtt futó Zente (4) és Up All Night (2).

Elérkeztünk az év utolsó Amatőr Kupa futamához, a ranglista élén álló Gyolai Zoltán a favorit, Zadar M (5) sulkyjában tovább növelheti előnyét.

Zárja a versenynapot 100.000 Forint jackpottal a Noix Hendikep, ahol idei ötödik sikerét szerezheti meg a Be Lucky For You istálló kancája, Ügyeske (4).

Látogasson ki a Kincsem Parkba és foglaljon asztalt a jó meleg Panoráma Étteremben, ahol páratlan kilátás nyílik a versenypályára, vagy kövesse az eseményeket online, a bet.lovi.hu-n!

A belépés ingyenes és védettségi igazolványhoz kötött!

 

SHARE THIS