/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

7 újabb francia import

Néhány napja újabb telivérek kerültek magyar tulajdonba a decemberi Arqana árverésről Franciaországból.

Lot 605.
Bevásárolt a FELTEFE istálló, egy februári választási csikó és egy anyakanca került tulajdonukba. A 605-ös Lot számú Pour Conquerir vételára 1500 Euró volt. Apja Ectot háromszoros Group1 nyerő volt, szép sikereket ért el mérföldes és hosszabb távon, anyja, La Piscine 3 versenyt nyert.

Lot 742.
Sommerabend vehemmel vásároltak anyakancát 4500 Euróért, Villa Katsura egy versenyt nyert Toulouseban, anyja Verveine háromszor ért haza, de többször volt helyezett Group1 versenyben. Sommerabend 12 alkalommal győzedelmeskedett, javarészt Group és Listed futamokban, jelenleg 4500 Euróért fedez.

Lot 753.
2000 Euró fejében vásárolt Garswood apaságú februári csikót a Scuderia Molett. Apja négy versenyt nyert, köztük az augusztusi rövidtávú Prix Maurice de Greest-t (Group1). Anyja, Zarkatala háromszor állt starthoz, kétszer volt helyezve.

Lot 820.
Erősített az Esztergomi istálló, a 820-as Lot számú márciusi csikó 2000 Euróért került tulajdonukba. Anyja, a korábbi Álmodós kanca, Claudia Octavia itthon és külföldön is nagyon jól mozgott. A Kincsem Parkban 2014-ben Hazafi Díjat és Magyar Kancadíjat is nyert, majd Baden-Badenben került új tulajdonba. Apja, Penny’s Picnic öt versenyt nyert, legmagasabb formáját a Criterium de Maisons-Lafitteben (Group2) futotta kétévesen.

Lot 264.
Három csikó került a Nomád istállóhoz is. 1500 euró fejében jutottak hozzá a 264-es lot számú februári csikóhoz. Apja, Goken, öt versenyt nyert, legmagasabb RPR számát (113) a Royal Ascotban futotta rövidre a King’s Stand Stakesben. Anyja, French Fairy egy győzelmet szerzett pályafutása során.

Lot 886.
A márciusban született sárga mén csikó szintén 1500 Euró volt, apja, Seabhac egy versenyt nyert kétévesen. Anyja, Juste Un Baiser neve ismerősen csenghet, hiszen a 2017-18-as szezonban Tamara Richter egykori idomítottja a Kincsem Parkban is többször versenyzett, összesen négy versenyt nyert.

Lot 966.

1500 Euró volt áprilisi csikójuk ára. Apja, Elvstroem ötszörös Group 1 nyerő AAMI Victoria Derby győztes kiválóság, anyja, Secret ötször volt helyezve.

SHARE THIS