/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Tavaszi óraátállítás, Tavaszi Hendikep és virágnevek – folytatódik a galopp versenyszezon

Vasárnap délután a tavaszi óraállítás után már a nyári időszámítás szerint 14 órás kezdéssel várja a látogatókat a Kincsem Park. Nyolc futamban állnak starthoz a telivérek, 200 000 forint jackpot várja a fogadókat.

Hóvirág Hendikeppel indul a nap, Irdatlan (4) új tulajdonból és tréningből visszatérve hazaérhet.

A SANDROVO istálló ígéretes kancája, Dariya (4) lehet a nap nyerője, tavaly bemutatkozó versenyét és a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyt is nagy stílusban zsebelte be, az Ibolya Hendikepben folytathatja nyerő sorozatát.

A harmadik futamban egy szerencsés telivér elveszti nyeretlenségét, a már futott lovak közül Stoneheart (6) képvisel remek esélyt.

Lavalon (1) tavaly tetszetősen mozgott első versenyében, majd Milánóban is, nyerő esély.

Run Ripli Forward (2) új tréningből érkezve eredményes lehet a Gyöngyvirág Hendikepben, ám nem hagyható figyelmen kívül a mezőny rangidőse, Luck Stone (4) jelenléte sem.

Messinára (3) hullhat az aranyeső a hatodik futamban, de Meglepetés (2) könnyen ellophatja a reflektorfényt.

17:00-kor startol a napi fő futam, a Tavaszi Hendikep. Hatan pályáznak az 1 000 000 forint összdíjazású futam első helyére és kis túlzással bárki felérhet a dobogó legfelső fokára. Avoiding Water (1) topsúlya ellenére is favorit, Running Wild (6) mezítláb futva küzdhet az elsőségért.

A versenynapot egy 1900 méteres nyeretlen verseny zárja, Elenium Sts-t (2) tavalyi futásai és az istállóforma is ajánlja.

 

SHARE THIS