/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Kilenc futam vasárnap

Vasárnap ismét galopp versenyekkel várja az érdeklődőket a Kincsem Park, a telivérek kilenc futamban állnak starthoz, a fogadóknak 300 000 forint jackpot kedvez.

Nyeretlenek Versenyével indul a nap 14:00-kor, Aurora Australis (Milan Zatloukal) szerezheti meg pályafutása első győzelmét. Suhanó Üstökös (Mocsinka Vivien) indíthatja a szezont sikerrel a második futamban, míg a Keszthelyi Hendikep favoritja Zinedin (Ördög Alen).

Hároméves kancák küzdelmére lehet számítani a Fenék Hendikepben, Sempelior (Mocsinka Vivien) – Heebie Jeebies (Jakub Pavlicek) – Stolen Dream (Panyi Mátyás) és Angel Secret (Nagy Tamás) egymás közt dönthetik el ki lesz a nyerő. Airburst (Benedek Zoltán) nagy stílusban nyert három hete, az 1400 méteres Fenészpusztai Díjban duplázhat. Újabb telivér búcsúzik majd nyeretlenségétől a hatodik futamban, Capo La Gala (Benedek Zoltán) ír formáival könnyű nyerő lehet.

Nyolcan állnak starthoz a nap fő versenyében, a tiszteletdíjas Herceg Festetics Tasziló Emlékverseny Hendikepben. Jó esélyt képvisel Wasmy (Kelemen Zénó), ez már az ő versenye lehet, de több komoly riválisa lesz, senki győzelme nem jelentene meglepetést.

Patient Man (Nagy Norbert) és Katalena (Gönczi Rebeka) remek esélyesei a nyolcadik futamnak, bármelyikük főszereplő lehet.

18:00-kor a Patience Hendikep zárja a versenynapot, Dorka Sts (Panyi Mátyás) új tréningből érkezve hazaérhet.

A belépés ingyenes.

SHARE THIS