/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Újabb háromévesek a fókuszban

Izgalmas versenyeket hozott a vasárnapi galopp versenynap. A fő futamban a hároméves kanca, Felicita Girl (Mocsinka Vivien) átszaladt a végig vezető favoriton Wasmy-n (Kelemen Zénó) az utolsó métereken, harmadiknak Bramastra (Milan Zatloukal) jelentkezett be.

Célfotó döntött a nyitó futamban, Iron John (Kolumbán Örs) rövid fejhosszal szerezte meg az elsőséget Kaliyann (Jakub Pavlicek) előtt. A már kétévesen mutatkozó Suhanó Üstökös (Mocsinka Vivien) búcsúzott nyeretlenségétől az 1900 méteres Nyeretlenek Versenyében, az ezt követően Miszter X (Kovács Milán) küzdötte fel magát a dobogó legfelső fokára.

Meglepte a favoritokat a Telivér Farmos Bratheneum (ifj. Kozma István) a Fenék Hendikepben, míg a néhány hete stílusos győzelemmel bemutatkozó Airburst (Benedek Zoltán) ezúttal is remek stílusban nyert, Qngfu Panda (Mocsinka Vivien) és Theblacklist (Pap Gabriella) előtt.

A hároméves francia import kanca Tulsa (Suták Csenge) legutóbbi második helyezése után most megszerezte pályafutása első győzelmét a hatodik futamban, míg 1600 méteren a már első hazai versenyében mutatkozó Patient Man (Nagy Norbert) győzött.

A záró futam Touchdown Pass (Gönczi Rebeka) négy és fél hosszas sikerét hozta.

Folytatás húsvét vasárnapján az első komolyabb nagydíjakkal, a Káposztásmegyeri Díjjal és a Gróf Erdődy Rudolf Emlékversennyel. A belépés díjtalan!

SHARE THIS