/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Újabb hároméves reménységek a startnál

Már csak két hét van a Kincsem+ Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show kezdetéig. Most vasárnap a megszokott 14:00 órás kezdéssel várja az érdeklődőket a Kincsem Park.

A kilenc futamos versenynapot 200 000 forint jackpot teszi teljessé, a napi főverseny a Zirci Díj lesz.

Az 1400 méteres Nyeretlenek Versenyével indul a nap, Stream (2) és Snitchgetstiches (1) újra együtt futnak, bármelyikük esélyes lehet a győzelemre, fél órával később Sin Lee Loh (2) érhet haza a Porvai Hendikepben.

Fogadási szempontból is izgalmas lesz a harmadik futam, érdekes tizenegy lovas nyeretlen mezőny jött össze. Római futásai alapján Venus Victrix (11) a favorit, de Poccomio (10) Alkhansa (9) és Dame Shelby (1) is jó sansz. Az újoncok is könnyen okozhatnak meglepetést, a derbynyerő Mayday fia, Bolyk (3) tehetséges fiatal lovasával akár elsőre is főszereplő lehet.

Star Red Dwarf (6) nyerheti az Amatőrverseny Hendikepet, Sugarbird (1) és Brownie (2) komoly kihívói lehetnek.

Hét lovat adtak indulónak a napi fő versenyben, az 1900 méteres Zirci Díjban, a szaklap Trigger (7) – Draco (1) – Teddy Bear (5) trióját véleményezte.

Stolen Dream (3) legutóbb nem futott zavartalan versenyt, az Akli-Pusztai Hendikepben érik a sikere, míg az ezt követő Bakonyi Díjban a nap nyerőjének ítélt Next Page (2) triplázhat. Irdatlan (2) múlt héten megint peches volt, a Szépalmapusztai Hendikep már róla szólhat.

18:00-kor indul a nap záró futama, a rutinos lovak közül Masamód (10) képviseli a legjobb esélyt, de az elsőre még nagyon zöld Sorento (4) elcsípheti.

SHARE THIS