/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Sanger MS-re emlékezünk a napi főversennyel

Április utolsó szombati versenynapján nyolc érdekes futam várja a Kincsem Parkba látogató közönséget. A belépés díjtalan!

A 14:00-kor induló első futamban ismét a fiatal lovaké a főszerep. Roppant kiegyenlített mezőny áll starthoz 1800 méterre, közülük talán mégis Dezmin Lady-nek van a legnagyobb esélye a győzelemre. Mivel a háromévesek futásról futásra javulnak, Diána Gull, Ducks és Donna hármasa is megnehezítheti az első sansz dolgát.

A nap második versenyében, a fordulóstartos Zanussi Díjban többségében négyévesek állnak starthoz, közülük is a nagyot javuló Csikós ölébe hullhat a győzelem. Mögötte a megbízhatóság mintaképe, Callela BD és CR-Seven duója küzdhet a dobogós helyekért.

A nap harmadik futamában 15:00-kor induló What A Man Díjban a formában lévő Ultra Lady lehet a győzelem legnagyobb várományosa, de rég óta esedékes Zaharova M-et sem lehet elhanyagolni Benedek Man és Always Winner mellett.

15:30-kor indul az amatőrök futama, melyben Blazing Speed múltkori szoros második helyéért visszavághat Adolfina B.-nek. A dobogó harmadik fokán Zippy Boy köthet ki, de csatáznia kell ezért a helyért Baraka SS-el.

A 2400 méteres Forest Sun Díjban a remek négyéves Celerina Boss előző futására új rekorddal jelentkezett és távbírása esetén megnyerheti ezt a futamot. Mögötte a kihagyás után lévő Csillagfény R., a mindig jó esély Firefly Shadow és Saya Best CD lehetnek küzdelemben a helyezésekért.

A napi főversenyt a remek ügetőről Sanger MS-ről nevezték el, ahol idei első győzelmét szerezheti meg King’s Call. Autóstartos topját tudva Balerina R., az ismét formába lendülő Velence R. és Lingot AT lehetnek harcban a dobogós helyekért.

2022-ben először szerepelnek vendéghajtók, a Kőbánya SC Ökölvívó Szakosztály Díja – Vörsas Kupa Hendikepben, közülük a rutinos Éry Judit által hajtott Auróráé lehet a győzelem. Míg kedvenc hajtónőjével, Czank Szilviával sem elhanyagolható kihagyása ellenére Betty Evo, hiba nélkül Apollo Creed és Pesti Adrián párosa, illetve Turbucz Gábor kezében Zagato is felkapaszkodhat a dobogóra. A futam 17:00-kor indul.

A nap utolsó futamában, ami ismét fordulóstartra lett kiírva, Swarovski győzelmét hozhatja, de figyelnie kell hajtónőjének a múltkori hibáját javító Zénó Bokóra, illetve a mostanában dobogót kerülgető Bambinóra.

SHARE THIS