/ by /   FoodTruck, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

A Food Truck Show második napjának esélyesei

Május 7-én, szombaton tíz izgalmas futam várja a Kincsem Parkba látogató vendégeket. A finomabbnál-finomabb food truckok mellett, számtalan jackpotos futam várja a fogadni vágyókat.

A nap első futamában 14:00-kor, a kimagasló formát igazoló, egyik Nagy Ferenc II. idomítás, Berna Queen M ölébe hullhat a győzelem. Mögötte az év elején szintén remekelő Khedira, ha nem hibázik Zephürosz és idomárja kezében Boszi lehet harcban a dobogós helyek valamelyikéért.

Fél órával később már a Borostyánkőy heat verseny első előfutamát futják az ügetők. Itt kimagasló esélyt képvisel a nap nyerője, Bugatti SS. Szinte bármelyik induló benne lehet a továbbjutó kvartettben, de a favorit mellett, Zlatan LIW és az ilyen heat versenyben már futó, Zitti Tutti helye tűnik valószínűbbnek.

15:00-kor a második Borostyánkőy előfutam következik, ahol az idei második startjára készülő Zante Font lehet a favorit. A továbbjutó helyek valamelyikére, a Pulayban kimagasló jó időt futó, magyar tenyésztésű Zóna és Alfa Boy lehetnek harcban leginkább.

A nap negyedik futamában, a Landlord Díjban múltkori győzelme után, itt is Street Genius lehet a játékosok kedvence El Valle Sagrado mellett. Továbbá hiba nélkül, Csábító R. és az olasz túrája után, Can Tach Lux szólhat még bele a végelszámolásba.

16:00-kor ismét egy izgalmas futamra van kilátás, ahol a két hete új egyéni rekordot futó, Bolide Laksmy elsősége a legvalószínűbb. A dobogós helyekért vélhetőleg a szerb tréningből érkező Saphir AT és német vendéghajtójával, Bobby Fischer lehetnek harcban.

Fél ötkor a Vasgyúró Hendikepben, talán, ha a szerencse is végre mellette áll, Adamo Fling szerezheti meg idei második győzelmét, Csordás Emillel. Megfelelő versenyalakulással Trencsénnek, Szilvásnak és Universal Boy-nak van esélye elcsípni a jobb pénzdíjas helyezések valamelyikét.

17:00-kor indul a hároméves lovak első kiemelt versenye, a Ferge László Emlékverseny. Igen nyílt, és sok esélyes futamra van kilátás. A szaklap tippelése alapján a favorit, Daniyyel lehet Branislav Mukity-al. Mögötte a még kissé zöld és néha rakoncátlankodó, Denver Broncos Csordás Emillel, Dolomit Boy Angyal Andorral, és a szindikátus istálló lova, Diófás Varga Sándorral szólhat bele a verseny végső alakulásába.

Fél órával később, ugyan nem kiemelt verseny, de népes nemzetközi mezőnyt hozott össze a Matucza Lajos Emlékverseny. A francia és svéd formái után vélhetően a favorit, Digital Races lehet, akinek ez az első Kincsem parki versenye. Harcban lehet még a győzelemért a tavalyi szenzációs évet záró Maugli, és a német tréningből érkező, de a 2021-es év, osztrák hármas korona nyerője, Heck M Eck is.

A nap utolsó előtti futama, a Borotyánkőy heat verseny döntő futama lesz, ahol az első két előfutam, 4-4 helyezettje jut tovább, és indul el a fordulóstartos futamban.

Végül a nap tizedik futama a Timoteo Hendikep lesz, ahol a papíresélyű Winner Boy-t kell annak megverni, aki nyerni szeretne a Food Truck Show, szombati utolsó futamában. Mögötte tudása révén Magic Bucks, Atom Maki és Usain lehetnek harcban a dobogós helyekért.

SHARE THIS