Dolomit Boy, Digital Races és Alfa Boy a nap főszereplői

A nap első futama favorit győzelmet hozott Street Genius révén. Mögötte a végre nem hibázó Chip Chip Chip egy értékes második hellyel lett gazdagabb, míg harmadik helyre a remekül hajrázó Cheeky Brown érkezett meg.

A nap első kiemelt versenyét Zóna nyerte Csordás Emillel, 1.15,3-ban, nagyon szoros volt a küzdelem a dobogós helyekért, akik közül ezüstérmes lett Alfa Boy Lakatos Csabával, míg bronzérmes Bonaparte Boss lett Veljko Mazsity-al.

A Galambos Ernő Emlékversenyben vizsgálatot kért a Versenyintézőség a nyerő Coumbára, és végül jármód probléma miatt diszkvalifikálták, így a nyerő Zitti Tutti lett, második Mangoraja, harmadik Uptown Boy M lett.

A versenynapon második győzelmét könyvelhette el Csordás Emil King’s Call-nak köszönhetően, akivel behúzta már régóta esedékes győzelmét. Küzdelem után, de végül második helyen Andy Baby ragadt Ifj. Turbucz Sándorral, míg harmadik helyen Amaru Shakur végzett Márton Lajos kezében.

A nap első liga futama a 113. Nemzeti Díj eléggé zavaros lefolyású volt, végül a másodfavorit Dolomit Boy hozta el a várt elsőséget, második a remekül hajrázó és sokat javuló Dusán lett, míg harmadik a kisebb hibát vétő Charming Boy ért célba.

Az Orlando Bloom Hendikepnek a nyerője, a szaklap által is első helyre véleményezett Allegra lett, második helyen a szintén jó esélyű Magic Bucks végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Atom Maki álhatott fel.

Az idei év második liga futamát Digital Races nyerte Nagy Ferenc II.-vel, nagyon szoros küzdelemben verve a remekül hajrázó Il Duce Boko-t Antun Horvatski kezében. Neki sajnos így a második hellyel kellett megelégednie. Harmadik helyre a rettentő jól finiselő Zante Font érkezett meg Goran Zolnaji-val. A verseny lefutási ideje 1.13,9 volt.

A Butterfly Díjat a szlovén vendég, Premal MS nyerte, aki mögött Big Ben Pax lett az ezüstérmes, a bronzérmes helyre Saphir AT érkezett meg.

A Vecseklőy második heatjének nyerője Alfa Boy lett, aki szoros küzdelemben verte Übü királyt, harmadik pedig Zóna lett. A lefutási idő 1.14,4 volt. Az összesítésben Alfa Boy került ki győztesként Lakatos Csabával, így két nagydíjat is bezsebelhetett ma, mögötte második Zóna lett Csordás Emillel, míg harmadik helyezett Übü király végzett Márton Lajossal.

A versenynap utolsó futama sem volt izgalom mentes, több esélyes ló is hibával futott, kivéve a nyerőt, aki Velence R. lett új, egyéni rekordot ügetve. Második a remekül hajrázó Adamo Fling lett, míg harmadik helyen Bombay végzett.

SHARE THIS