/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Jazy Team dupla

Kettős Georgiev sikert hozott a Millenniumi Díj, Sambo (Bauyrzhan Murzabayev) magabiztos győzelmet aratott, mögötte Eggi’s Choice (Walter Gambarota) ért célba, a harmadik helyre Levendula (Gönczi Rebeka) jelentkezett be.

A nap másik kiemelt versenyében, az Alagi Díjban is a Jazy Team ünnepelhetett, Maxim (Bauyrzhan Burzabayev) galoppozott át elsőként a célvonalon. A tempóról Capo La Gala majd Tábornagy (Paizs Gábor) gondoskodott, majd a távoszlophoz érve Maxim elszállt a többiektől. A dobogó alsóbb fokain Saidin (Jaroslav Línek) és a világ végéről megérkező Spartan Devil (Jirí Palik) osztoztak.

A Krőzus Gátversenyben Brigetio DL (Horváth Balázs) búcsúzott nyeretlenségétől, fél órával később Black Pepper (Tony Hamilton) szerzett újabb ígéretes győzelmet az Ostinato Hendikepben.

A Dr Guru Hendikep Stream (Gönczi Rebeka) győzelmét hozta, majd a Nemzetközi Amatőrversenyben a belga vendég lovashölgy, Sascha Stappaerts nyert Salvador Dalí nyergében.

Envious (Jirí Palik) bizonyult a legjobbnak az Erzsébet Királyné Díjban, mögötte Rosa Dartle (Bauyrzhan Murzabayev) és Princess Emin (Alberto Sanna) végeztek.

A Bárdossi György Emlékverseny Hendikepben Denis The Diva (Alberto Sanna) szerzett számtalan helyezés után győzelmet, a Pünkösdi Hendikepben Rain Manhez (Nagy Tamás) került az elsőség.

 

SHARE THIS