Lady Flame családi napja

Június második versenynapján, szombaton 9 izgalmas futam várja a Kincsem Parkba látogató vendégeket és fogadni vágyókat. A versenynapot a tenyésztésben is meghatározó, Lady Flame nevű kanca család ivadékairól lettek elnevezve. A belépés díjtalan!

A versenynap 14:00-kor kezdődik, mondhatni „szokásosan” a Nyeretlenek Versenyével, amit a sok indulónak adott ló miatt két részletre osztott a Versenytitkár. Tehát ebben az első részben nyolcan állnak starthoz az 1900 méteres távon, ahol a rutinosnak mondható, rettentő stabilan versenyző Diána Gull a favorit. Fiatal lovak révén sok esélyes a futam, de a favorit legnagyobb ellenfele a két hete jól mozgó Shitan CD lehet, de akár Del Piero-nak és Dulcinea del Toboso-nak a főszerephez jutása sem lenne elképzelhetetlen.

A program az Elegant Lady Díjjal folytatódik, amely igen sok esélyes futamnak ígérkezik.  A két hete jó formát futó Count Basie AT habár új kézben fut, de ettől még remek első esélyt képvisel. Előző győzelmekor hasonló mezőnyt vert Dumbledore, így akár ismét megteheti ezt ebben a futamban. Dream Of Mine minden futásár képes javulni, így itt sem hanyagolhatják őt el a fogadók, csak úgy, mint Danny DeVitot, aki legutóbb gyors versenyben futott remek időt.

Három héttel a 108. Ügető Derby előtt, az utolsó főpróbának lehetünk tanúi, amelynek lefutása után több lónak is eldől a sorsa, hogy indul-e élete legnagyobb versenyében. Az egyik esélyes ló, Celerina Boss, aki legutóbb hibával futott, viszont előtte remek formákat igazolt. Remek sansza van még a legutóbb pályarekordot beállító Como Tiago-nak, vagy ha rendesen körbe megy Csábító R. is ott lehet a végelszámolásnál.

A versenynap a Nyeretlenek Versenyének második részével folytatódik, ahol a nap nyerőjének titulált Diana Krall AT képvisel kimagasló első esélyt. Mögötte csatában lehetnek a dobogós helyek valamelyikéért, ha a megfelelő starthelyről indul Amadeus Rayan, ha jól startol Duchess of Pearl vagy akár ha jobb formájához közelít, Daenerys.

16:00-kor induló Platina Lady Hendikepben is több egyforma képességű lónak van esélye a győzelemre. Ilyen például Auróra, aki ismét megszokott hajtójával versenyezve bezsebelhet egy újabb győzelmet. Zero di Jesolo is tudta ismételni jobb formáját, így az ő győzelme sem lenne elképzelhetetlen. Csak úgy, mint az idomárja kezében futó Boszinak illetve Under Worldnek.

A versenynap hatodik futamában az ismét magára találó Bulibáró az egyik esélyes a győzelemre, de figyelnie kell Credit Cardra, aki legutóbb topformával jelentkezett. Angelina Jolie közeli harmadik volt egy hasonló futamban, itt is közel végezhet, csak úgy, mint tréningtársa Zaharova M, aki mellé, ha végre egy kis szerencse is szegődik, megszerezheti idei első győzelmét.

Az Amatőr Kupa VI. futamával folytatódik a versenynap, amit vélhetően 17:00-kor indítanak majd. Favorit lehet, és akár rá is duplázhat múltkori könnyű győzelmére Ann Bella M. Legutóbb váratlanul hibával futott Bellini Fling, itt egy jobb helyezéssel javíthat. A dobogó alsó fokára a két hete remekül zárkozó Winoc SB-re és Overnight-ra is egyaránt fizethetnek.

A napi főfutam a forduló startos Lady Flame Díj lesz, ahol 11 ló áll majd starthoz. Legtöbb esélye a győzelemre a múltkor egyéni rekordot ügető, alaptávról induló Bolide Laksmy lehet, de figyelnie kell az örökös esélyes Zlatan LIW-re is. A dobogóra felállhat még, a legutóbb peches versenyt futó Bűbájos, és ha jól alakul a startja, akár Zente is.

A versenynap záró futamát 18:00-kor indítják majd, ahol a fogadók kedvence lehet a legutóbb nagyot futó Velocity, vagy akár a három hete, óriási egyéni rekordot futó Winner Boy is. Közeli esély továbbá a célt, már igen régóta kerülgető Une Dame és Timoko R. L. is.

SHARE THIS