Anybody sikerét hozta a Lady Flame Díj

A versenynap a Nyeretlenek Versenyével kezdődött, ami igen zavarosan volt a start utántöbben ugrottak is az esélyesek közül. A befutóra érve az élen haladók elfáradtak, így Shitan CD és Drina TIM került az élre, majd a befutási sorrend ez is maradt. Mögöttük a peches versenyt futó Diána Gull lett a harmadik.

A második futamban Dumbledore ráduplázott legutóbbi győzelmére, aki után a beszorulva versenyző Danny DeVito a második, harmadik pedig Becses Fiú lett.

A Derby évjárat utolsó főpróbája a Vas Lady Díj volt, ahol a verseny nem hivatalos nyerőjét jármód probléma miatt diszkvalifikálták, így a végre szerencsés versenyt futó Csillagfény R. szerezte meg esedékes győzelmét. A helyezettek a kissé elfáradó Celerina Boss és Como Tiago lettek.

A Nyeretlenek Versenyének 2. részével folytatódott a versenynap, ahol a nap nyerője, Diana Krall AT realizálta remek esélyét, és behúzta a győzelmet. Ezüstérmes mögötte Daenerys, míg bronzérmes némi meglepetésre Amadeus Rayan lett.

Fél órával később Auróra hozta a kötelezőt és szoros küzdelemben verte az így második helyezett Pálinkát. A dobogó harmadik fokára a kissé elfáradó Zero di Jesolo állhatott fel.

A nap hatodik futamában végre a szerencse is Zaharova M mellé szegődött, így megszerezte régóta várt győzelmét. Mögötte az örökös helyezettek újabb dobogós helyekkel lettek gazdagabbak, akik közül Bulibáró végzett előrébb Credit Carddal szemben.

Az Amatőr Kupa VI. futamában sajnos két fogat a verseny folyamán összeakadt, és egy ló szabadra is került, de ez nem zavarta meg a verseny lefolyását, tehát nem érvénytelenítették a futamot. A győztes végül Khedira lett, második Bellini Fling, míg harmadik Winoc SB lett.

A napi főfutamban fogadókat kisebb meglepetés érte a befutási sorrendet illetően, hiszen szoros küzdelemben végül Anybody szerezte meg idei második győzelmét, Csordás Emillel. Mögötte a favorit Bolide Laksmy lett a második Veljko Mazsity-al, míg harmadik helyezett az első startjára remekül mozgó Farya BD lett Ifj. Veres Lászlóval.

Az nap záró futamát az esélyes Velocity nyerte, lehajrázva ezzel a hősiesen védekező Une Dame-ot. Harmadik helyezett a remekül zárkozó Ambrosia Gielle lett.

 

Kiemelt kép: Péter Réka Photography

SHARE THIS