Bobby Fischer a Mount Díj nyerője

A versenynap első futama sem ment le zavartalanul, mivel az utolsó kanyar előtt, az esélyesek közül többen is hibáztak és ezáltal megnehezítették a mögöttük haladók sorsát. Ennek köszönhetően Vanderle maradt az élen, hosszak özönével tudott győzni. Második lett Briliáns BD, harmadik pedig Zalai Srác lett.

A Nyeretlen Háromévesek Versenyében győzelemmel debütált az új idomárhoz került, Derűs Fiú. Mögötte ezüstérmes Domicella lett, míg az elfáradt Del Piero-nak sikerült megtartania a bronzérmet.

A fordulóstartos Diós Hendikepben jött a papírforma. Zagato nyert alaptávról, aki mögött a remekül hajrázó Anybody lett a második, harmadik pedig Szilvás lett, az anyjáról elnevezett futamban.

Fél órával később Diána Gull szerezte meg esedékes győzelmét, aki mögött a hosszú kihagyása után futó Classic Boy lett a második, harmadik pedig Diófás lett.

A nap ötödik futamában kisebb hibája ellenére Catania R. szerezte meg a győzelmet, remek 1.15,9-ben. Mögötte a remekül hajrázó Can Tach Lux lett a második, míg harmadik Explosive Power lett.

A hosszútávú Kincsem Park Kupa V. futama Hendikepben némi meglepetésre Zippy Boy hajrázta le, a hősiesen védekező Cono San-t, akik között az utolsó métereken majdnem betudott férni Calvin, de gyors szakasza csak a harmadik helyre volt elég.

A napi főversenyben hozta a kötelezőt Bobby Fischer és hosszak özönével zsebelt be egy újabb győzelmet. Ezüstérmes mögötte Benji lett, aki így a dobogó alsó fokára kényszerítette a remekül védekező Celerina Boss-t.

A nap utolsó futamában a fordulóstartos Dolores Hendikepben nagyon szoros küzdelemben, de kicsikarta a győzelmet Sholty Csabi Aranyérem M-mel szemben. Egy másik Weber Zsolt idomítás, Anikó ért fel harmadik helyre.

 

A kiemelt képet Péter Réka készítette.

SHARE THIS