/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Fokozódik az izgalom, mi várható a pénteki Előfutamokon?

Pénteken este 19h-tól folytatódik a 3 hetes Magyar Derby és Sprint Derby versenysorozat az Elődöntő futamokkal. A Negyeddöntő után most már sokkal kiélezettebb versenyeket élvezhetünk, hiszen minden futam első három helyezettje jutott tovább, valamint az őket követő legjobb idők, így egyre jobban közelítenek egymáshoz a hasonló kvalitású agarak, egyre jobban növelve a versenyek izgalmát, illetve a futamok kimenetelének kiszámíthatatlanságát.
Az este folyamán 3-3 Elődöntős futamban küzdenek meg egymással a Sprint Derby és a Magyar Derby résztvevői, akik az alábbiak szerint jutnak tovább a döntő napra:

  • 1. és 2. helyezett – Sprint Derby és Magyar Derby Döntő
  • 3. és 4. helyezett – Sprint Derby és Magyar Derby Consolation
  • 5. és 6. helyezett – Sprint Derby és Magyar Derby Invitation

És hogy a múlt héten kiesettek se búslakodjanak, úgy szerveztük, hogy ők is egy kétfordulós versenyben állhassanak újra starthoz, azaz most pénteken egy “Kategória Elődöntő”, jövő hét pénteken pedig egy “Kategória Döntő” keretében.
Talán nem kell részletesen ecsetelnem miért érdemes kilátogatni most pénteken is a Kincsem Parkba, hiszen akik figyelmesen követik az eseményeket jól tudják mekkora küzdelmek és csaták zajlanak hétről hétre az agárpályán, főleg most, amikor nem kisebb tét, mint a Derby győzelem forognak kockán, de azért dióhéjban néhány példa, ami megerősíti, hogy aki kimarad, az bizony lemarad.

  • Ismét egy futamban csap össze Tamo Blake (1) Tommy (2) és World (3), a III. sprint negyeddöntő első három helyezettje, illetve a II. futam befutója Bonnie. Vajon most pénteken ki áll a dobogóra és ki lesz a két döntőbe jutó agár?
  • A legutóbb második helyen végzett Havanna és az újonc Blondie S0-ás szuper idővel most egy futamban versengenek egymással, illetve a múlt heti I. futam befutójával Hancockkal.
  • A múlt heti két futamgyőztes, Cannonball és Godzilla, akik mindössze 0.03 század másodperc különbséggel végeztek, most egy futamban mérik össze gyorsaságukat, vajon a döntőbe kerülnek mindketten?
  • A II. 480m-es negyeddöntő futamban új pályarekordot állító Lucky és az utána következő legjobb időt futó Hero ezen a héten is brillírozni fog, vagy sikerül valakinek megszorongatnia őket?
  • Reggie és Ronnie, a román tulajdonú rakétalábú alomtestvér pár újra egy futamban küzd egymás ellen, kérdés, most melyikük lesz a gyorsabb…?

Na de nem is szaporítom tovább a szót, hiszen ez a néhány példa is önmagáért beszél, vagyis nem kérdés, ott kell lenni és élőben szurkolni!

Várunk mindenkit ismét nagyon sok szeretettel a Kincsem Parkba péntek este 19h-tól.
A belépés és a parkolás minden agaras rendezvényre ingyenes!

Az esemény facebook linkje: Kincsem Park Agár Magyar Derby
Versenyprogram: kincsempark.hu/racecards

Élő közvetítés: Winners Sports & Music Pub
bet.lovi.hu

 

 

 

 

SHARE THIS