Gigant Wings sikerét hozta a Diktátor Díj

A 108. Magyar Ügetőderby előtti versenynap ismét favorit sikerrel kezdődött Wasserfall révén, aki után majdnem jött a papírforma, de Ciklon Fox végül megelőzte az örökös helyezett Credit Cardot.

Fél órával később Farinelli szerezte meg idei első győzelmét, aki mögött szoros második helyre Csobán M ért fel. A dobogó harmadik fokára Démosz érkezett meg.

A Jódlis Díjban végre rendesen körbe ment, és hihetetlen hajrával Carlos Fox 1.16,6-ban megtudta nyerni futamot (ami egyébként Derby időnek számít). A második helyre a szintén hiba nélkül futó Csábító R. érkezett meg  mögötte a rég nem látott Chocolina jelentkezett be egy kiváló új egyéni rekorddal.

A nap negyedik futamában Zénó Boko szerezte meg régóta esedékes győzelmét. A dobogóra Pálinka és Overnight fértek még fel.

A napi főfutamot esélyeshez méltóan Gigant Wings nyerte meg Vezér Emesével, aki mögött némi meglepetésre Inforgettable lett az ezüstérmes Vicen Pállal, míg bronzérmes az élete formájában lévő Ügyeske lett Ifj. Veres Lászlóval.

A Nemzetesúr Hendikepben is papírforma született, hiszen Vitya tudott győzni, aki mögött Berna Queen M a második, míg harmadik Bulibáró lett.

A nap utolsó futam, csak úgy, mint az első Ifj. Veres László sikerével zárult, itt Vihar RG-nek köszönhetően szereztek egy elsőséget. Második helyre Winner Boy érkezett meg Horváth Lillával, míg harmadik Andy Baby lett Ifj. Turbucz Sándorral.

SHARE THIS