/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Már csak 2 nap a Derby Döntőig!

Nem könnyű feladat elöljáróban írni egy olyan napról, ami az elmúlt időszak leginkább várt eseménye sok ember életében, hiszen több, mint 60 agár trénere és tulajdonosa dolgozott hetek, hónapok óta keményen azért, hogy részt vegyen és eredményesen szerepeljen hétről hétre a sport legrangosabb versenyén, a Magyar Derby-n. A három hetes sorozat legizgalmasabb része elé nézünk péntek este, hiszen most dől el kik az ország legjobbjai rövid- és hosszútávon egyaránt.
Az elmúlt két hétvégén temérdek élménnyel gazdagodtunk; részesei lehettünk új pályacsúcsoknak mindkét távon, egyéni rekordok megdöntésének, nem várt győzelmeknek és továbbjutásoknak, örömkönnyeknek és csalódott arcoknak, papírforma szerinti eredményeknek és nem várt meglepetéseknek és nem egy olyan futamnak, melyeket jó ideig biztosan nem fejeltünk el. A péntek este, minden idők legerősebb döntős mezőnyével ezen élményhalmaz megkoronázása lesz, a végső küzdelem mindenkinek, mely miatt már most pattanásig feszülnek az idegszálak minden versenyző háza táján.

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt július 1-én pénteken 19h-tól a kihagyhatatlan Kincsem Park Magyar Derby Döntő estéjére!

Az esemény facebook linkje: Agár Magyar Derby
Fotó: The Sighthound Photographer
Fogadás: bet.lovi.hu
Élő közvetítés: Sport2 TV és WinnersSportsPub

SHARE THIS