/ by /   Derby Fesztivál, Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Fésűs Nelly nem akármilyen eseményre vitte a kisebbik lányát, Elzát – blikk.hu

 Fésűs Nelly az Indi-Go Fitness Style Divatshow és VIP partyn / Fotó: Pozsonyi Zita

Fésűs Nelly a kislányával vett részt a 100. Magyar Derbyn / Fotó: Pozsonyi Zita

Fésűs Nelly nem akármilyen eseményre vitte a kisebbik lányát, Elzát. A 100. Magyar Derbyre különleges kalapkölteményben látogattak ki.

Fésűs Nelly rajong a gyermekeiért és tűzbe menne mindkét lányáért, ha arról lenne szó. A nagyobbikat, Csengét a színházból, címlapokról és a tévéből is ismerhetjük, ugyanis egy musicalben játszanak az édesanyjával, modellként tevékenykedik, valamint a Totem-ben is kipróbálta magát a TV2-n. Ezzel ellentétben a fiatal tehetség kijelentette: nem szeretne az anyja nyomdokaiba lépni, inkább polgári szakmát választana magának.

Repül az idő, hiszen húga, Elza már iskolába jár és pár hónapja töltötte be a 7. életévét. A művésznő gyakran szervez közös programokat a gyermekeivel és ez most sem történt másképp, mivel Elzával kilátogattak a Kincsem Parkba a 100. Magyar Derbyre. A rengeteg nézőhöz hasonlóan ők is különleges kalapkölteményben jelentek meg. A büszke édesanya korlátolt ideig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, milyen jól néztek ki a kislányával. Úgy tűnik, mindketten nagyon élvezték a lóversenyt.

Forrás: blikk.hu

SHARE THIS