/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Mi várható a nyár utolsó versenyén, a Nyári Sprint Nagydíjon…?

Egy újabb kéthetes pihenőt követően pénteken ismét starthoz állnak a Kincsem Parkban a Nyári Sprint Nagydíj keretében az agaras szakág szélsebes képviselői, ez alkalommal öt rövid és négy hosszútávú futamban.

A sok jól ismert kedvenc mellett bemutatkozik öt újonc is: Homokvihar Diablo – Labancz Zsuzsa tréningezésében, Uniqueness Google – Polyendán László tréningezésében, valamint romániai színekben: Judith Petz Hunter Ashley, alias Zaya – Calin Lucian tréningjéből, Ibrahimovic – Popa Florin kenneléből, és végül, de nem utolsó sorban a közönség kedvenc Reggie-Ronnie páros alomtestvére Charlie Trend, alias Cherry – Papa Adrian tréningezésében.

Az Augusztusi Trófea után pénteken újra egy futamban méri össze gyorsaságát Mad és Alexa (S3), Tamo Blake és Mayki (S0/S1), Arya és Shadow (A2), Komi és Alexander (A0), Blondie és Bhoy (A0), illetve az este záró futamában újra együtt áll starthoz Reggie, Moto, Ronaldo és Lucky (AA0/A0)! Ahogy azt már megszokhattuk, izgalomban most sem lesz hiány, az idő csodásnak ígérkezik, úgyhogy várunk most is mindenkit nagyon sok szeretettel a Kincsem Parkba, este 19h-tól!

 

SHARE THIS