/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

8 szintetikus futam

Nyolc galopp futam várja a látogatókat a szintetikus felületen vasárnap a Kincsem Parkban. Ez a versenynap két héttel a Kincsem+ Nemzetközi Ló- és agárverseny & Food Truck Show  – Portugál Nyelvű Nemzetek Fesztiválja előtt kerül megrendezésre. Jövő héten a kiírásnak megfelelően nem lesz galopp versenynap, hogy a telivérek újult formában tudjanak starthoz állni ezen a jelentős eseményen.

Az első futam a megszokott időpontban, 14:00-kor startol és Noticeable (1) sikerét hozhatja. Fél órával később nyeretlen kétévesek lépnek pályára, a hét induló közül hatan életük első versenyére készülnek. Már elsőre is ígéretesnek tűnik a remek küllemű Real Hope (2), de Wolf of Wallstreet (4) a májusban már futott Ultra Pont (3) és Regina (7) győzelme is könnyen elképzelhető.

A Miss Vikaniko Hendikepben remek esély Soreano (6), míg a Molnár Ernő Emlékversenyben Next Page (1) lehet a fogadók kedvence.

Számos helyezést követően Mr Viktor (4) búcsúzhat nyeretlenségétől, ezt követően Liberty of Devil (1) érhet haza.

A napi fő versenyben, az Alfkona Hendikepben Oba Hara (2) nyerhet, de komoly rivális lehet a tréningtárs, Sweet Siccu (4) valamint Felicita Girl (6).

Az utolsó futamban Aloiv Aivilo (3) – Liebeskind (5) – Dancing Storm (4) és Dorka Sts (2) is harcban lehet az elsőségért.

A versenynapra a belépés díjtalan, a fogadást 200.000 forint jackpot teszi teljessé.

SHARE THIS