/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Felvezetni kívánt ügetők bejelentése az árverésre

Az Ügető Tenyésztők Országos Egyesülete a Kincsem Nemzeti Lóverseny és Lovas Stratégiai Kft együttműködésével, technikai okok miatt a korábbiakban meghirdetett időponttól eltérően, október 8-án szombaton rendezi meg a szokásos árverést a Kincsem Parkban.

Kérjük a Tisztelt Tenyésztőket és Tulajdonosokat, hogy az eladásra szánt yearlingjeiket, idősebb lovaikat mihamarabb jelentsék be a következő címen: ugeto@ugeto.com.

A külföldi vásárlók figyelmét ezúton is felhívjuk, hogy a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft a versenyeket úgy írja ki, hogy egy Magyarországon született ügető (a Magyar Ügető Méneskönyv Születési Regiszterében nyilvántartott) bármely versenyben futhat, abban az esetben is, ha egy érvényes külföldi idomári engedéllyel rendelkező külföldi idomár neve alatt versenyez.

Az árveréssel kapcsolatos információk, hírek az egyesület honlapján folyamatosan frissülnek.

Figyelem! A közelmúltban megtapasztaltuk, hogy mit jelent egy járvány, a komoly korlátozások jelentős hatást gyakoroltak a lóversenyzésre is. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy egy esetleges újbóli korlátozás meghiúsíthatja az árverés megrendezését is.

A bejelentést minél hamarabb küldjék meg, a jelentkezés augusztus 31-én zárul.

Ügető Tenyésztők Országos Egyesülete 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4

E mail: ugeto@ugeto.com

www.ugeto.com

facebook.com/ugeto

SHARE THIS