/ by /   Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárversen és Food Truck Show

Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárversen és Food Truck Show
Portugál Nyelvű Nemzetek Fesztiválja
Szeretettel várunk szeptember 9-11. között a Kincsem Park újabb háromnapos, nagyszabású fesztiválján! Jön a Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárversen és Food Truck Show hazánk egyetlen lóversenypályáján Budapesten a Kincsem Parkban.
1 nyelv, 1000 íz, avagy Portugál Nyelvű Nemzetek Fesztiválja az őszi Food Truck Shown! Az agarak és a versenylovak mellett számos program vár a három nap során: péntek esti agár, szombati galopp, vasárnapi ügető, rögbi torna, ingyenes gyermekprogramok, brazil tánc-show, dobos felvonulás és fergeteges karneváli hangulat, angolai zenészek és táncosok műsora, fado énekes és lisszaboni DJ. Mindez szeptember második hétvégéjén.
Szeptember 9-én pénteken este Európa Derby előfutamok.
Szeptember 10-én szombat délután galoppversenyek Kincsem Díj, Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj, Tattersalls – Overdose Díj.
A zárónapon szeptember 11-én vasárnap – ÜGETŐ és AGÁR program, Marschall József Emlékverseny, 108. Hungária Díj és este jön a finálé, az Európa Derby Döntő futama

Gyere el és legyél részese a Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárversen és Food Truck Shownak a Kincsem Parkban! A belépés pénteken ingyenes.

SHARE THIS