/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vasárnapi nemzetközi indulók

Szeptember első vasárnapján három országban is, több magyar idomítású ügető áll starthoz Romániában, Szerbiában és Ausztriában egyaránt.

Romániában, Mangalia pályáján, a négyévesek számára megrendezett Derby-ben Samuel képviseli majd a magyar színeket Kolozsi Lászlóval a sulkyjában, aki a kettes starthelyről várja majd a 2750 méteres futam indítását. A futamban ismerős név lehet még, a szintén korábban Kolozsi Lászlónál tréningjében lévő Nelstrong is, aki most már román színekben képviseli majd hazáját.

A nap folyamán később, szintén Magyarországot képviselve, Saya Best CD (4) és Dasha Ville CD (6) Goran Zolnaji idomításából érkezik majd az 1800 méteres futamra. Előbbit Tanase Gheorghe, utóbbit Goran Zolnaji hajtja majd. Kolozsi László ebben a versenyben is részt vesz idomítottja, Cono San (5)  révén, de a remek mént Paul Galea fogja majd hajtani. A futamban szintén egy korábbi magyar színekből versenyző kanca neve lehet ismerős, Betty Evo-é (2), aki már Romániát fogja képviselni.

A vasárnapi versenynapon, de már SzerbiábanPozarevacban áll starthoz magyar színeket képviselve, Gomez Milan Tasic-al a sulkyjában. A futamot 16:30-kor fogják indítani, amelyben a 2200 méteres távon, a 7-es starthelyről fog indulni majd a korábbi nagydíj nyerő herélt. A futamban ismerősen csenghet Fidagu U.R., Brenno Laumar, Sirol Axe és Amy del Duomo neve is, hiszen korábban már mindannyian futottak a Kincsem Parkban.

Végül, de nem utolsó sorban két magyar ügető és hajtó képviseli a magyar színeket Baden bei Wien-ben, ezen a hétvégén, vasárnap. A nap nyolcadik futamában, 1-es startszámmal indul majd Caddik LIW Weber Zsolttal egy 1600 méteres futamban, amelyet 18:42-kor fognak indítani. Egy órával később, a tizedik futamban (PMU) 19:38-kor fog starthoz állni Be Happy Márton Lajossal a sulkyjában. A 1600 méteres futamot a külső, 7-es pozícióból várják majd.

 

Minden indulónak sok sikert és eredményes szereplést kívánunk!

SHARE THIS