/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Európa Derby és Food Truck Show Fesztivál

A szezon második legrangosabb versenyéhez érkeztünk, mely a neves és méltán közkedvelt őszi Food Truck Show Fesztivállal egyidőben, szeptember 9-11-én kerül megrendezésre a Kincsem Parkban. Az Európa Derby az egyetlen olyan verseny az évad során, melynek elődöntő és döntő futamai közt mindössze 48 óra telik el, így szakmailag – de talán laikusként is – még izgalmasabbnak mondható, mint a Magyar Derby, ahol egy hét pihenő van minden újabb megmérettetés előtt.
A pénteki elődöntő estéjén 11 futam áll starthoz, 5 rövidtávon és 6 hosszútávon, azaz 480m-en. Mivel minden nevező a Derby-ben fut, ezért az elődöntő futamokban együtt állnak starthoz az erősebbek a gyengébbekkel, majd a továbbjutási rendszernek köszönhetően a döntő napján, vasárnap már a hasonló gyorsaságú agarak közt dől el négy szinten – Döntő, Consolation, Invitation és Kategória futamok – kik a legfelkészültebbek és leggyorsabbak.
Az izgalmas futamok mellett számos fantasztikus programmal várunk minden kedves érdeklődőt, hiszen három napra portugál szín-hang és ízvilágba öltözik az egyész park. Lesz kutyás vásár, portugál DJ, brazil táncshow, koncertek, galopp és ügető futamok, rögby fesztivál, számos gyerek program és az egészet megkoronázandó portugál konyha street food remekei. Nem kérdés tehát, hogy érdemes-e kilátogatni ezen a hétvégén is a Kincsem Parkba, hiszen biztosan maradandó élményekbe lesz részünk!

A pénteki napra a belépés és parkolás ingyenes, szombat – vasárnapra jegyvásárlás az alábbi linken lehetséges: kincsempark.jegy.hu

A fesztivál Facebook esemény linkjei: Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárverseny & Food Truck Show + Portugál Nyelvű Nemzetek FesztiváljaEurópa Derby és Kutyás vásár,
Online közvetítés és fogadás: bet.lovi.hu

SHARE THIS