/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Galoppversenyek szeptember utolsó vasárnapján

8 izgalmasnak ígérkező futammal folytatódik tovább a galopp szezon szeptember utolsó vasárnapján.

14 órakor állnak starthoz a Diplomata Díj – Szeptemberi Gátverseny résztvevői. A már igencsak rutinos Sambo újabb győzelmet zsebelhet be.

Fél órával később futják majd a Németh Ferenc Emlékkupa V. futamában, Acer, Princess Passion, de akár Tormenta Pulpit is eredményes lehet.

15:00-kor kerül lefutásra egy igen sok esélyes futam, nyeretlen kétévesek állnak majd starthoz. Az első futására készülő Címer meg is nyerheti a versenyt, de akár Remek, Coco Cielo vagy Giotto is győzedelmeskedhetnek.

A következő hendikepben Fitzante ismét kiemelkedő lehet, Mr Viktorra és Tiger Lily-re is lehet majd számítani.

A nap egyik kiemelt versenye, a Gróf Károlyi Gyula Emlékverseny 16:05-kor startol. A Kétéves Kancák Nagydíjában nagyrészt már látott lovak vesznek majd részt, közülük Victory of Genius a legesélyesebb, de az újonc Respectation is okozhat meglepetést.

A VI. futamban 6 telivér lép majd a pályára. Lavalon, Felicita Girl és Cenzor jó eséllyel indulnak.

17:10-kor egy újabb kiemelt verseny kerül lefutásra 2000 méteres távon. A Gróf Széchenyi István Emlékversenyben 11 telivér indul majd. Simply The Best remek formában van, újabb sikere elképzelhető, de Provokatívról és Light Blue Sky-ról sem szabad megfeledkezni.

17:40-kor, 8 indulóval startol majd el a 2200 méteres Separate Opinion Díj. A nap zárófutamában Agreement eredményes szereplésére lehet számítani, de Heebie Jeebies vagy Szumátra is okozhat meglepetést. 

A belépés továbbra is ingyenes! Izgulj a pálya szélén, vagy kövesd a futamokat online, a bet.lovi.hu-n.
 

SHARE THIS