/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Favorit sikerek a nagydíjakban

Folytatta menetelését Carlos Ray a nap első kiemelt versenyében, a Szent László Díjban, mérlege így már három verseny-három győzelem. Amikor a befutóegyenesre fordult a mezőny feltűntek a Sztankov Racing II. istálló sárga-fekete színei, Jaroslav Línek pedig elindította a Sioux Nation apaságú mént, és magabiztosan értek haza a topfavorit Lord Winter és a jó versenyt futó Amore Boy előtt.

Megállíthatatlan Simply The Best és ifj. Kozma István, a Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díjban zsinórban negyedik győzelmüket szerezték meg, és ezzel a Szilvi istálló ötéves kancája átlépte a 15 millió forintos életnyereményt is. A nagyot küzdő Light Blue Sky lett a második, a harmadik helyre Marlon érkezett meg.

A szezon utolsó Liga futamában, a 2800 méteres Magyar St Legerben Agreement (Nagy Tamás) szállította a győzelmet a Jazy Teamnek, végig vezetve galoppozott át elsőként a célvonalon Régi Csibész (Goran Mesetovic) és Tábornagy (ifj. Kozma István) előtt.

Fotó: O.F. Paparazzi

A nap Sayouri (Suták Csenge) sikerével indult, mögötte Vendetta Bel (Nagy Tamás) és Merlin (ifj. Kozma István) végeztek. Fél órával később My Little Zazou (Dickinson Judit am.) diadalmaskodott, majd Who Cares (Suták Csenge) búcsúzott nyeretlenségétől. Az 1300 méteres Mate Georgikon Hendikepben Irdatlan (Kelemen Zénó) volt a legjobb, míg a Barna András Emlékverseny Hendikepben Heebie Jeebies (ifj. Kozma István) nem talált ellenfélre. Győzelemre tudta lovagolni Májer Cintia Flower of Paradise-t az Amatőrverseny Hendikepben, a napzáró Mafe-Tattersalls Díj pedig Charlie Firpo (Mocsinka Vivien) elsőségét hozta.

SHARE THIS