/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

BBAG árverés – szállítási hozzájárulással

Október 14-15 között a BBAG megrendezi Sales&Racing Festival árverését Baden-Badenben. A katalógusban 393 kiváló származású yearling, tréningben lévő telivér és anyakanca szerepel, többen között a Kincsem Parkból jól ismert lovak. Nem csak a magyar vonatkozásért érdemes forgatni a katalógust, hanem a yearlingekért, akik nagy számban szerepelnek. Ne feledjük, az elmúlt két évtizedben számos klasszikus verseny nyerő lovat vásároltak itt a tulajdonosok. A szervezők idén is megtesznek mindent annak érdekében, hogy a tulajdonosok náluk vásároljanak, így 250 Euro szállítási hozzájárulás fizetnek minden megvásárolt ló után.

Scuderia Molett istálló neve alatt hat lovat kínálnak eladásra, de rajtuk kívül is több magyar tenyésztővel és futtatóval találkozunk.

Lot 1

Oasis Miss (Australia x Obligada)

Lot 3

Fragile Planet (Iffraaj x Planete Bleue)

A négyéves pej kanca 2021-ben került magyar tulajdonba Franciaországból, tizenegyszer láthattuk itthon versenyezni, két versenyt nyert és hatszor volt helyezve.

Lot 37

Lambo (Elzaam x Liturgy)

A Noémi Racing istálló hároméves ménje két nyeretlen versenyben indult, tizenegyedik és hatodik helyen végzett.

Lot 184

Rising Rose (Overdose x Rosolanga)

Farkas Bence saját tenyésztésű Overdose apaságú hétéves kancája 2018-ban és 2019-ben versenyzett a Kincsem Parkban, és két versenyt tudott nyerni.

Lot 220

Night for Overdose

Overdose lánya 32-szer állt starthoz itthon, számos nagydíjban szerepelt eredményesen, négyszer tudott hazaérni és 7 622 000 forint nyereményre tett szert.

Lot 193
Warita

Molnár Gyöngyi neve mellett Warita nevű tenyészkanca (Reliable Man x Well American) szerepel.

Lot 26

Down Under (Walzertakt x Dakara)

Fodor Sándor Down Undert szeretné értékesíteni. A négyéves herélt 21 versenyéből négyet tudott megnyerni.

SHARE THIS