Gareth Boko a Hunyadyban indul vasárnap

A magyar idomításból érkező kiváló mén, Gareth Boko ( Make it Happen – Vanilla Boko) vasárnap, a régió egyik legnagyobb őszi versenyében, a Gróf Hunyady Kálmán Emlékversenyben fog indulni, Krieau-ben. Goran Zolnaji idomítottja a bécsi versenynapon a hetedik futamban, 10-es startszámmal fog indulni a 2600 méteres távon és most, a mindösszesen 22 éves, tavalyi Német Derby-t nyerő, Micha Brouwer fogja hajtani. Több, számunkra ismerős ellenfele is lesz. Például a Marschall József Emlékversenyben is futó, Mayr idomítottak Muscle Boy As és Angle of Attack, illetve a tavalyi Marschall harmadik helyezettje, Everest Vedaquais. A Tisma istálló kiválóságának az itthoni hihetetlen időben aratott győzelme alapján, ebben a futamban is remek eséllyel fog starthoz állni.

A versenynapról élő közvetítést a bécsi versenypálya honlapján, a LIVESTREAM (pirosan villogó felirat)-ra kattintva lehet majd megtekinteni.

A 2022-es Marschall József Emlékverseny nyerője, Gareth Boko ( Make it Happen – Vanilla Boko) következő megmérettetése a Gróf Hunyady Kálmán Emlékverseny lesz, ahol Micha Bouwer fogja hajtani

SHARE THIS