/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a 89. Kétévesek Nagydíjáról

Kolozsi LászlóEden CD és Ékszer K: Eden CD úgy érzem top formába került. Utolsó versenyében meghozta a tőle várt javulást, azóta kapott egy új patkót, amiben még jobban lép, remélem ismét döntős helyezést tudunk majd vele elérni. Ékszer K is szépen javulgat, legutóbbi versenyében nem tetszett számára az élen való versenyzés, így most mindenképpen várásra fogom hajtani. Remélem egy pénzdíjas helyezést elérünk vele is.

Balogh BernadettEnjoy, Elegáns Hölgy, Éjjeli Hölgy és Eternity Bar: Enjoy felkészítése jól sikerült, jó kedvű, bízom benne, hogy a Szalay János Emlékversenyben aratott győzelme után, betudja húzni ezt a futamot is. Éjjeli Hölgy  felkészítése is rendben zajlott Fazekas Imre közreműködésével, ő még nem futott versenyben, de jó futást várok tőle is. Elegáns Hölgy mind közül a legmegbízhatóbb, jelen pillanatban kicsit kisebb tudással rendelkezik, mint évjárat társai, de bízunk az ő eredményes szereplésében is. Eternity Bar-nak sajnos eddig nem jött ki a lépés versenyben, kicsit idegesebb természetű is, ezért a hátsó sor mindenképp előnyére fog válni, és hiba nélkül remélem megtudja majd mutatni milyen tehetséges ügető valójában.

Csordás EmilEmerald: Emerald szépen komolyodik, kondíció munkákkal készült. Nem ő az esélyes, de bízunk eredményes futásában.

Angyal AndorEternal Flame: Ő egy nagyon jó képességű kétéves, amit utolsó versenyében igazolt is.  A tréningek folyamán kipróbáltam több új dolgot is, amire nagyon jól reagált, és ezek, akár az előnyére is válhatnak. Ha jól alakul számunkra a verseny, akkor remélem ismét egy jó szerepléssel jelentkezhetünk.

Ozsvár ZoltánElton John A.T.: Elton John egy remek képességű ló, folyamatos javul, amely a futásain is tükröződik. Remélem egy pénzdíjas helyezés elérésében.

SHARE THIS