/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Köztársasági Díjról

Goran ZolnajiUnno del Duomo és Zante Font: Unno legutóbb is remekül futott, majd kapott egy rövidebb pihenőt, és utána kezdett el újra dolgozni. Jó kedvű, jó formában van, eredményes szereplést várok tőle. Zante hasonlóképpen jól dolgozott, a futásai önmagukért beszélnek, tőle is jó futást várok.

Lakatos ÁrpádZlatan LIW: Jó formában van, a táv is mellette szól, bízok eredményes szereplésében.

Veljko MazsityBonaparte Boss: Az idei teljesítménye kimagasló, remek formában van. A felkészítésén nem változtattunk, jól dolgozott. Bízom eredményes szereplésében.

Janko Sagaj Maugli: Nehéz bármit is mondani a versenyről, hiszen több remek ló is starthoz fog állni, például Bonaparte Boss, Unno del Duomo, Zante Font, Csak a szél. Mauglinak tökéletes éve volt eddig, Ljutomerben, Padovában és a Kincsem Parkban is remekelt, illetve Ljubljanában is új pályarekordot tudott beállítani. Viszont a ljubljanai versenynapon az istállómban észrevettük, hogy az egyik kétéves ügetőnk beteg lett, ezért minden nap lázat mértünk, de úgy tűnt az idősebb lovak nem betegedtek meg. Viszont a Marschall József Emlékverseny után Maugli olyan tüneteket mutatott, amelyek mégis csak betegségre utaltak, és ugyan ezek a tünetek sajnos később megjelentek az otthoni lovainknál is. Két hét elteltével szerencsére minden rendeződni látszik, de nehéz megmondanom, hogy milyen teljesítőképességgel fogunk visszatérni, bízom jó képességében.

Fazekas ImreCsak a szél: Próbáljuk nyugtatni, így hosszú kondíció munkákat kapott. Tréningek során nincsen vele gond. Ha versenyben is hasonlóképpen fog viselkedni, akkor eredményes szereplést várok tőle.

SHARE THIS