/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Októberi Trófea és Kölyök Derby Elődöntő a Kincsem Parkban!

Az idei utolsó pénteki esti agárversenyen – október végétől átállunk szombatra – újra 10 fantasztikus futamban állnak starthoz kedvenceink, nyolc kategória, és – legnagyobb örömünkre – két Kölyök Derby Elődöntő futamban.

A kategória futamokban S3- AA0-ig követhetjük figyelemmel az eseményeket, melyek remélhetőleg most is sok meglepetést és nem várt fordulatot hoznak majd a szurkolók és a fogadók számára.
A két kölyök futam külön izgalmas lesz, hiszen négy kennel 9 agara méri össze gyorsaságát, közöttük számos alomtestvérrel, hiszen starthoz áll Alexander és Pablo (Springwell Champ x Big Blood Hella / Petz’s Silver Stars Greyhound Kennel), Devon, Dália és Dallas (Sweeping Lights Raven x Big Blood Amy / Gepárd King Kennel), valamint Lucifera, Shine és Easy (Saunders Blitz x Moonlight-Hunter Godzilla Girl / Moonlight-Hunter Kennel). A számos alomtesó mellett Diablo (Homokvihar Kennel), illetve Bonnie és Stacey (Petz’s Silver Starts Greyhound Kennel) is starthoz állnak az elődöntő futamokban, melyekből az első három helyezett jut tovább a két hét múlva már SZOMBATI napon megrendezésre kerülő Kölyök Derby Döntő és Lyreen Mover Díjon!

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel pénteken 18h-tól!

Fogadás és élő közvetítés: bet.lovi.hu

Fotó: The Sighthound Photographer

SHARE THIS