/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Mi várható a Novemberi Trófeán?

A novemberi 12-i versenynapon hét futamban állnak starthoz az agarak, három sprint – S2, S1, S0 – és négy 480m-es – A2/A3, A0/A1, AA0/A0 – távon.
A teljesség igénye nélkül néhány kedvcsináló név, akikkel most szombaton újra találkozhatunk:

  • Második alkalommal állnak starthoz olyan újoncok, mint Cherokee, Viky, Casco és Jill, illetve bemutatkozik a Kölyök Derby győztes Petz László egyik legfiatalabb titánja, Siwa is.
  • Másfél hónap pihenő után újra pályára állnak a TAMO kennel szuper feketéi, Tamo Bolt és Tamo Blake, és szintén egy hosszabb – sérülés miatti – kihagyás után újra üdvözölhetjük Ronnie-t is az indulók között!
  • A Kölyök Derby győztes Bonnie ezúttal 280m-en áll versenybe, ráadásul nem is akárkikkel, hanem a Kölyök Derby Consolation győztes Stacey, Tamo Bolt, Ronnie, Sky és Wanheda társaságában, mely futam méltán fog komoly fejtörést okozni a fogadóknak.
  • A két héttel ezelőtti napon technikai okok miatt sajnos érvénytelen lett a IV. futam, melyből most négyen ismét együtt állnak rajthoz; Casco, Shadow, Carlos és Tornádó, ezúttal Conamera és World kíséretében.
  • Nyílt osztályban 480m-en ezúttal két futam is indul AA0/A0 kategóriában, ahol a két héttel ezelőtt fantasztikusan szereplő kölykök ezúttal olyan nevekkel mérettetnek meg, mint Cannonball, Komi, Tamo Blake, Lucky, Mythic, Cherry, Blue Bell és Ronaldo.

Izgalomból most sem lesz hiány, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt élőben és otthon a képernyők előtt is!
Kezdés 11:15

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/ vagy http://bet.lovi.hu

SHARE THIS