/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Új pályacsúcs, sorozat győzelmek és nagy meglepetések a Novemberi Trófeán!

A Novemberi Trófea S2-es futamában White Lady, aki 2022-ben új gazdája és trénere kezei között készül versenyről versenyre, negyedik alkalommal állt starthoz, melyből az augusztusi győzelmet követően most ismét sikerült a dobogó legfelső fokán végeznie eddigi pályafutása legjobb idejével, 16.95 (S1) -el.
Befutási sorrend: White Lady (6) – Irokéz (4) – Orlen (1)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Rácz Lottinak!

Az S1-es futamban taroltak a Homokvihar Kennel agarai, hiszen itt mindhárom dobogós helyet bezsebelték, az élen Hurrikánnal, aki komoly fölénnyel és pályafutása legjobb idejével – szintén 16.95 (S1) – nyerte idei második futamát.
Befutási sorrend: Hurrikán (2) – Olimpia (1) – Testarossa (4)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Szajka Kálmánnak!

A sprint táv nyíltosztályos futamát a két héttel ezelőtti Kölyök Derby győztes Bonnie nyerte – zsinórban ötödször -, akinek nemcsak magabiztos versenyzési stílusától, de befutási idejétől is tátva maradt mindenki szája, hiszen 16.28-as szuper idejével új pályacsúcsot állított fel 280m-en!
Befutási sorrend: Bonnie (5) – Ronnie (6) – Wanheda (4)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Petz Lászlónak!

A 480m-es futamokat A2/A3-as kategóriában kezdtük meg, ahol Conamera – aki öt sprint versenyt követően váltott távot -, egy komoly küzdelmet követően, két héttel ezelőtti versenyéhez hasonlóan most is maga mögé utasította versenytársait, megnyerve ezzel idei második futamát. Befutási ideje: 29.35 (A0)
Befutási sorrend: Conamera (2) – World (5) – Shadow (3)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Bodog Abelnek!

Többeknek jelentette ez a nap a szezon második győzelmét, ugyanis A0/A1-ben Blondie gyakorlatilag a start pillanatától kezdve a teljes futam alatt vezette a mezőnyt, melyben idén másodszor, eddigi legjobb befutási idejével – 29.26 (A0) – nyerni tudott.
Befutási sorrend: Blondie (4) – Shine (5) – Black Fantasy (3)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Gulyás Balázsnak!

Az abszolút nyíltosztályban – AA0/A0 – ez alkalommal két futam is megrendezésre került, egyik izgalmasabb, mint a másik. Az elsőben az eddigi gyengébb rajtjáról híres Blue Bell most olyan jól fogta meg a start pillanatát, mint talán még soha, s bár eleinte úgy tűnt meg tudják fogni, hamar átvette a mezőny fölött a biztos vezetést, melyet a célig egyre csak növelt, majd augusztusi győzelmét követően ismét a dobogó legfelső fokára állhatott, ráadásul a nap legjobb – 28.46 (AA0) – 480m-es idejével!
Befutási sorrend: Blue Bell (5) – Alexander (3) – Tamo Blake (6)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Duli Zsoltnak!

A nap záró futamában, szintén AA0/A0 kategóriában a történelem szinte tökéletesen megismételte önmagát, hiszen Lucky a két héttel ezelőtti versenyhez hasonlóan ismét az utolsó pár méteren előzte csak meg az addigi futam vezető Komit, megnyerve ezzel idei nyolcadik versenyét! Befutási ideje: 28.65 (AA0)
Befutási sorrend: Lucky (6) – Jill (1) – Mythic (5)
Szívből gratulálunk tulajdonosainak, Molnár Károlynak és Kolozsi Lászlónak, valamint trénerének, Tenczel Gábornak!

Fotók: The Sighthound Photographer

SHARE THIS