/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Paulovitz János és Paulovicz János II. Emlékverseny – kezdés 11:30-kor

Az ünnepi versenynapon hét remek futam várja a Kincsem Parkba látogatókat!

A belépés erre a versenynapra díjtalan!

A nap első futamában, 11:30-kor igen népes mezőny áll starthoz, hiszen 10 ló indul az 1800 méteres Api Díjban. Közel egy tudású lovak állnak starthoz, így nehéz rámutatni a nyerőre. Legnagyobb esélye a győzelemre mégis talán az új tréningbe és istállóba került Deadpool-nak lehet. Jó eséllyel indul még Démosz is, ha rendesen körbe megy, a javulásra képes Dreamer, illetve a remek származású Don’t Stop Me Now is hiba nélkül mindenképp ott lehet a végelszámolásnál.

Fél órával később már a fordulóstartos Póz Hendikeppet fogják futni, ahol a kedvező beállítású Amadeus Rayan szerezheti meg idei első győzelmét. Dobogós esélyekkel áll starthoz még Vezér és az először idomárjával futó Baraka SS is.

A hosszútávú, amatőr versenyt, Vicen István “Stefi” Emlékversenyt 12:30-kor fogják indítani, ahol a nap nyerőjének is titulált Gigant Wings arathat egy újabb győzelmet tulajdonosával, Pekker Györggyel. Ugyanabban a futamban, amit az előbb említett ügető nyert, Apollo Creed és Takács Eszter Cseperke párosa egy szép második helyezést szerzett, így, ha jól alakul számukra a verseny, akár vissza is vághatnak ellenfelüknek. A hűséges Lingot AT és Fazekas Andrea duója egy jobb pénzdíjas helyezésben is bízhat ebben a mezőnyben.

A nap negyedik futamában, a fordulóstartos Elefánt Díjban térhátránya ellenére, az őszre formába lendülő Danubia Lux szerezhet egy újabb elsőséget. CR-Seven kedveli ezt a típusú startot, és hajtóengedménye is melle szól, így ő lehet a favorit legnagyobb ellenfele. Cosmos LC jelenlegi hajtójával mindig eredményes, ha nem hibázik dobogón végezhet.

A 13:30-as indítású Karácsonyi Hendikepben a hűséges Utódló szerezheti meg ide második győzelmét hajtónőjével, Fejszés Kittivel. Amaru Shakur folyamatosan javul és szerzi a helyezéseket, ebben a futamban is képes lehet rá megszokott hajtójával, Kolozsi Sándorral. Urban Legend két hete könnyű győzelmet szerzett saras pályán, ha hozza azt a formáját, akár dobogón is ragadhat Pekker Györggyel, csakúgy, mint a szürke Zizitop Erdei Péterrel.

A napi főversenyben, 14 órakor elstartoló Paulovitz János és Paulovicz János II. Emlékversenyben is majdnem teltházas mezőny áll starthoz. A futam favorit Balerina R. lehet, ha rendesen körbe ügeti a pályát. Ambrosia Gielle ha csak átlagszámát hozza, egy dobogós helyezésben bízhat, csakúgy, mint Beatriz Galindo A.T., ha nem hibázik, hiszen az előtti formáival számolni kell vele ebben a futamban is. Vanderle kedveli az autóstartos versenyeket, dobogóra várható ebben a mezőnyben is.

A 14:30-kor induló záró futamamban, a Gyógyír Hendikepben remek beállítását egy győzelemre válthatja Unique. Dobogós esélyekkel állstarthoz még a pályafutása utolsó versenyében induló Swarovski, jelenlegi hajtójával mindig eredményes Atom Maki és az idomárja kezében induló, Zero di Jesolo is.

SHARE THIS