Balerina R. nyerte a Paulovitz János és Paulovicz János II. Emlékversenyt

Izgalmas befutót hozott a nap első futama, az Api Díj, hiszen az istálló oldalon élre kerülő Démosz szerezte meg élete első sikerét Weber Zsolttal. Tőle két hosszra végzett Do it K és Kolozsi László párosa, begyűjtve ezzel egy újabb dobogós helyezést. Az új tulajdonból és tréningből érkező Deadpool villantott meg magát Vekas Zoltánnal egy harmadik helyezést szerezve.

Fél órával később egy újabb elsőségnek örülhetett Weber Zsolt, hiszen élről fordulva, Vezér kocsijában megszerezte hajtói pályafutása 50. sikerét, amihez ezúton is gratulálunk neki! Mögötte Ciklon Fox lett Komáromi Krisztinával a második helyzett, míg harmadikként Baraka SS ért célba Budai Attila hajtásával.

A tiszteletdíjas amatőr futamban, Vicen István “Stefi” Emlékversenyben az első esély hibájának köszönhetően, a másodfavorit Apollo Creed diadalmaskodott Takács Eszter Cseperkével. Mögötte némi  meglepetésre Zagato Deixler Kálmánnal lett a második, míg harmadik helyezett Velocity lett Iván Zoltánnal.

A nap negyedik futamában, az engedményes Elefánt Díjban, esélyeshez méltóan CR-Seven húzta be idei negyedik sikerét Hegedűs Tamással. Őt követte a célon át Caddik LIW Dukai Tamással, a dobogó alsó fokára pedig Despasito ért fel Pásztás Attilával.

A Karácsonyi Díjban is favorit siker született, hiszen Utódló Fejszés Kitti hajtásában megszerezte idei második sikerét. Mögötte a nagyot hajrázó Amaru Shakur lett az ezüstérmes Márton Lajossal, míg a bronzérmes helyre Horváth Zoltán másik idomítottja, Unigena Sun ért fel vendéghajtójával, Kolozsi Lászlóval.

A napi főfutamban, a szintén tiszteletdíjas Paulovitz János és Paulovicz János II. Emlékversenyben is az első esélyű, Balerina R. szerezte meg idei harmadik sikerét, idomárjával Balogh Bernadettel. A későbbi nyerőt nagyon támadta Beatriz Galindo A.T. Márton Lajossal, de most meg kellett elégedniük a második helyezéssel. Nyolc hosszal mögöttük érkezett Farya BD Kolozsi Lászlóval a dobogó alsó fokára.

A nap záró futamában nem hibázott Bvlgari SS, így megszerezte idei második sikerét idomárjával, Márton Lajossal. Mögötte a favorit, Unique végzett a második helyen Milan Kovacevic-csel, míg harmadikként a visszavonuló Swarovksi haladt át a célvonalon Balogh Bernadettel.

 

Folytatás jövő szombaton a 2022-es Ügetőszilveszteren, tíz izgalmas futammal!

A kiemelt képet Péter Réka készítette.

SHARE THIS