/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Szélsőséges lovakkal vágunk neki a szezonnak – interjú Radics-Berghoffer Szandrával

Hogy sikerült a téli felkészülés, milyen tervekkel vágtok neki a 2023-as szezonnak?

Eddig zavartalanul telt a téli felkészülésünk, mind az idősebb lovakkal mind a csikókkal folyamatos munkában vagyunk az ünnepek eltelte óta. Jelenleg hat ló van saját nevemen, Elbert József munkáját is segítjük lovaglással, ők is nálam állnak három lóval, és van egy nyugdíjas lovunk is, Minna aki Vörös Georgina lova.

Hány ló áll jelenleg az istállótokban? Van kiemelkedő háromévesetek?

Nagyon szélsőséges lovakkal vágunk neki a szezonnak, öt háromévesünk és négy kétévesünk van tréningben.Egy lovunk van ami tavaly futott, ő is herélésen esett át, így a klasszikus versenyekben részt nem vehet, de megpróbálunk kvalifikálás után minél több versenyt nyerni vele. A többi lovunk első startoló lesz a 2023-as szezonban, vannak ígéretes köztük. A hároméves évjáratból egyenlőre nem tudok mondani nagyon kiemelkedőt, fantáziát látok egy-egy lóban de majd a szezonban derül ki.

Vonult vissza lovatok?

Igen, nyugdíjba ment Envious, akinek számos emlékezetes pillanatot, szép nagydíj sikereket köszönhetünk, ő jelenleg Dióspusztán van, és idén már fedeztetve lesz. Sally Rose kapcsán is ugyan ez van tervben, Sir Sherlock hobbi ló lett, míg Joaillier Romániába került.

SHARE THIS