Kolozsi Sándor mérlege, egyből egy!

Végre napsütéses, de hideg időben versenyeztek az ügetők szombaton, a Kincsem Parkban.

Egy győzelemre mindig boldogan tekint vissza az ember, azonban akkor különösen emlékezetes marad, ha az első hajtás idomárként, rögtön egy elsőséggel zárul, nem mellesleg a család egyik kedvencével. Ez történt szombaton Kolozsi Sándorral és Big Ben Pax-al, amely sikerhez ezúton is gratulálunk minden hozzátartozónak!

A nap első futamában könnyen rátudott duplázni szilveszteri sikerére Andy Baby és Kolozsi László. Mögöttük remek futással jelentkezett be Atom Maki és Kovács József, akiket Farya BD és Papp István párosa követett, ezzel elcsípve a futamban a harmadik helyezést.

A nap második futamában ismét egy duplázásnak lehettünk szemtanúi, hiszen a svéd import, Petra La Roque tudott javulni, így tovább tudta növelni elsőségeinek számát Vezér Emesével. Őt követte a célon át, az újidomításba került Derűs Fiú, aki most nem hibázott Branko Skenderovic-csal, és egy értékes második helyezést szerzett. Harmadik helyre érkezett meg Despacito Hajnal Tiborral.

Fél órával később, 2023. Évi Kincsem Park Kupa I. futamában Takács Eszter Cseperke szerezte meg idei első győzelmét, Ultimate Force kocsijában. Mögötte a nagy favorit, Ügyeske és Erdei Péter lettek a második helyezettek, míg a dobogó alsó fokára a hűséges Urban Legend ért fel Pekker Györggyel.

A nap negyedik futamában most nem rontott Csikós, így  realizálta remek esélyét és könnyen nyerte a futamot Branko Skenderovic-csal. Mögötte a korábbi istállótárs, Ducks lett a második Fazekas Imrével, míg Cyrano RG Vekas Zoltánnal lett a harmadik helyezett.

A Zala Szépe Díj 2. része Do it K és Kolozsi László elsőségével zárult, akit nagyon szorongatott Downtown Girl M és Nagy Ferenc II., azonban utóbbinak most meg kellett elégednie a második helyezéssel. Harmadikként, a remekül hajrázó Västerbo No Edge ért át a célvonalon Hajnal Tibor hajtásával.

A nap hatodik futama, már a napi főverseny a Hitves Díj volt, amely Big Ben Pax és Kolozsi Sándor győzelmét hozta. Őket nagyon támadta My Dyla LV és Kolozsi László párosa, de a testvérharcból, most Kolozsi Sándor jött ki kedvezőbben. Harmadik helyre a pálya korelnöke, Olmo Jet érkezett meg, Nemanja Masic-csal.

A 2023-as Hitves Díj nyerője, Bog Ben Px Kolozsi Sándorral (belső fogat)

 

A nap zárófutamában, a fordulóstartos Őrangyal Hendikepben némi meglepetésre, Anikó haladt át elsőként a célvonalon idomárjával, Weber Zsolttal, hiszen a korábban a nap nyerőjének is titulált Vitalia hibázott a verseny folyamán. Mögöttük a kényszerpihenő utáni első startjára remekül szereplő, Álom Szépe lett a második helyezett Nagyváry Andreával, a dobogó alsó fokára pedig Briliáns BD ért fel Kárai Józseffel.

 

Fotó: Péter Réka Photography

SHARE THIS