/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Sennyey Géza Emlékversenyről

Reischl GáborGrand Illusion: Próbafutama óta folyamatosan jól teljesít, így ha a szerencse is mellénk áll, bízom egy dobogós helyezésben.

Juhász Balázs – Zante Font: A Lovaregyleti Díjban aratott győzelme után kapott egy kisebb pihenőt, azt követően pedig kíméletes munkákkal készült az Évnyitó Díjra. Ott sem okozott csalódást számunkra, de véleményem szerint szüksége volt arra a felhozó versenyre. Startszáma kedvező, hajtója Horváth György már ismeri, így bízunk a jó szereplésükben.

Goran Zolnaji – Villám Ville és Unno del Duomo: Villám Ville közel egy éve nem futott versenyben, viszont a próbafutamban jól mozgott és a heten is remek kedvnek örvendett, így bízom benne, hogy egy pénzdíjas helyezés elérésében. Unno remekül dolgozott az utóbbi időben, még nincs teljesen top formában, de klasszisa hozzá segítheti egy eredményes szerepléshez.

Hajnal TiborZenone GSO: Ez a sárga herélt nem a könnyű hajtású lovak táborát erősíti, de ha jól alakul számunkra a verseny, bízom egy jobb pénzdíjas helyezés elérésében.

Csordás EmilZóna: Zóna friss forma, reméljük most is hűen adja tudását, azonban kedvezőtlen startszáma nem igazán szól mellette.

SHARE THIS