/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Lóversenygála – Médiadíjat kapott a Sportrádió

A IX. Lóverseny Gálán a Médiadíjat a Sportrádió szerkesztősége kapta, amiért „kiemelt figyelemmel és magas színvonalon számol be a hazai lóversenysport és a Kincsem Park eseményeiről, s ezzel a tevékenységével jelentősen hozzájárul a sportág népszerűsítéséhez” – áll a hivatalos indoklásban. A díjat Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója adta át Vobeczky Zoltánnak, a Sportrádió főszerkesztőjének és Szöllősi György tulajdonosnak, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének a Kincsem Parkban rendezett ünnepségen péntek este.
„Nagyon büszkék vagyunk, mivel ezzel a munkátokat ismerték el – mondta Vobecky Zoltán Virányi Zsoltnak, a Sportrádió riporterének. – Valóban igyekeztünk sokat segíteni a lóversenysportnak, mint minden más sportágnak, hiszen amikor a Sportrádiót elindítottuk, az volt a zászlónkra tűzve, hogy a magyar sport szolgálatába állítunk egy rádiót és igyekszünk ennek a mezsgyéjén haladni tovább” – nyilatkozta Vobeczky Zoltán, a Sportrádió főszerkesztője, aki hozzátette, hogy az egy éve elindított rádió célja a továbbiakban is változatlan marad.

„Továbbra is a magyar sportot szolgáljuk, igyekszünk ott lenni minden fontos sporteseményen, beszámolni a magyar sportsikerekről, ha pedig kudarc van, akkor annak a hátterét próbáljuk feldolgozni” – nyilatkozta Sportrádió főszerkesztője, aki hozzátette, hogy az egy éve elindított rádió célja a továbbiakban is változatlan marad.

MB – Nemzeti Sport

SHARE THIS