/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Nagy bizalommal és reményekkel indulunk a szezonnak – interjú Zala Csabával

Hogy sikerült a téli felkészülés, kik segítik a minden napi munkádat és milyen tervekkel vágtok neki a 2023-as szezonnak?
Jól sikerült. Az ősz a csikók belovaglásával és az alapozással telt. A háromévesek is folyamatosan munkában voltak, az idősebb lovaink nemrég kezdték meg a felkészülést a téli pihenő után. Jól teleltek, probléma nem volt.

A csapatunk összetételében volt némi változás, de úgy gondolom, hogy továbbra is remek lovas emberek dolgoznak nálunk. Mint minden évben, nagy bizalommal és reményekkel indulunk a szezonnak. Próbáljuk a tőlünk telhető maximumot kihozni a lovakból, természetesen az állománytól függően. Reméljük hogy idén is fogunk meglepetést okozni. Akik a mindennapi munkánkat Kriskó Norbert, Ördög Alen, Ganda Fanni,Fülöp Zita, Botlik Fanni, Buda Zsuzsanna és feleségem, Zalánè Nyulasi Fruzsina segítik.

Amatőrként szintén nagy segítség Kovàcs Nikolett, Csima Dominika, Farkas Huba és Stircula Kinga.
Hány ló áll jelenleg az istállótokban?Van kiemelkedő háromévesetek?
Továbbra is magyar tenyésztésben vagyunk erősek, kétéveseink közül kilenc magyar, három német és egy francia import található. Háromévesek közül Vendetta Bel és Regina akik már kétévesen is mutattak, reméljük lesz a többiekben is még javulás.
Vonult vissza lovatok?
Igen, Scatman vonult nyugdíjba.
Fotó: Stircula Kinga

SHARE THIS