/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Pulay Kornél Emlékversenyről

Juhász Balázs – Zante Font és Bobby Fischer: Mindkét lovam utolsó fellépése balszerencsésen alakult, míg Bobby a startnál, addig Zante az első kanyart követően hibázott. Tanulva a történtekből, igyekeztük kijavítani a hibákat, remélem sikerül majd versenyben is megmutatni lovaim jobbik arcát. Zárómunkájuk során jól és kiegyensúlyozottan dolgoztak, így bizakodva várjuk a versenyt. Sok esélyes futam, szinte bármilyen befutási sorrend elképzelhető, azonban az idei első startjára készülő Bonaparte Boss-t tartom a legnagyobb esélyesnek.

Robert GramüllerBugatti SS: Bugatti kényszer pihenő után indul, a próbafutamban a vártnak megfelelően mozgott, azóta is tartja jó kedvét, így bízunk abban, hogy a dobogón végezhetünk.

Budai Attila Zlatan LIW: Zlatan továbbra is jó formában van, a kedvére sem panaszkodhatok, azonban az idei Pulayban igen erős, kiegyenlített mezőny jött össze. Bízom eredményes szereplésében.

Horváth Zoltán – Zente: Zente istállónk szeme fénye, fantasztikus szezonkezdésen van túl. Jelenlegi formája és beállítása miatt döntöttünk úgy közösen a tulajdonosával, hogy ideje bedobnunk a “mélyvízbe”. A felkészítésén most sem változtattam, a kedve továbbra is nagyon jó. Startszámunk sem rossz, és kedvenc hajtójával bízunk abban, hogy az erős mezőny ellenére tisztességesen megállja  majd a helyét.

Veljko Mazsity –Bonaparte Boss: Bonaparte elképesztő tavalyi évet produkált, így megérdemelten vonult téli pihenőre. Felkészítése rendben zajlott, a szokásos módon kapta a munkákat, illetve a kedvére sem panaszkodhatunk, bízunk eredményes szereplésében.

Goran ZolnajiCardenas Baba és Unno del Duomo: Mindkét lovam jól dolgozott, jól érzik magukat. A startszámok nem a legkedvezőbbek, de reménykedem abban, hogy jól fognak szerepelni ebben a kiemelt versenyben.

Fazekas ImreCsak a szél: A próbafutamban nyújtott teljesítményével és viselkedésével elégedett vagyok, ha ezt hozza versenyben is, akkor eredményes futást várok tőle.

Mitja SlavicCatania R.: Catania az idei évben jó formában van, amit a futásai is tükröznek, hiszen 5 startból 2 győzelem és 2 helyezés a mérlege. Ez lesz az első startja ilyen magasabb kategóriájú versenyben, és véleményem szerint előnyére válhat a második sor, hiszen így nem kell sokat kivenni belőle az első körben. Egy igen kiegyenlített versenyre van kilátás, szinte bárki felállhat majd a dobogóra.

SHARE THIS