Street Genius könnyed sikere a Coral Star Hendikepben

Gyönyörű, napsütéses időben futottak le nyolc izgalmas befutóval végződött versenyt a szombati ügető napon.

A versenynapon Fazekas Imrének sikerült dupláznia, hiszen először saját idomítottja, Bizony ám kocsijában, majd később vendéghajtóként, Street Genius-szal haladt át elsőként a célvonalon.
Győzelmeik számát Varga Sándornak, Vezér Emesének, Kolozsi Lászlónak, Veljko Mazsity-nak, Marko Slavic-nak valamint Miskolcsik Valentinnek sikerült növelnie 1-1 elsőséggel.

A nap első futamában új egyéni rekordban sikerült nyernie Diófásnak Varga Sándorral a sulkyjában, aki mögött a szintén nagyot javuló, új tréningbe került Cyrano RG végzett a második helyen Angyal Andorral. A dobogó alsó fokára Branko Skenderovic kezében Dee Dee AT ért fel, aki szintén megjavította eddigi élete topját.

Fél órával később, a fordulóstartos Glamour Star Hendikepben Bizony ám gyűjtötte be idei második sikerét Fazekas Imrével. Mögötte Vanderle lett a második helyezett Komáromi Krisztinával, míg harmadikként a korábban nap nyerőjének is titulált, Charlie’s World ért célba Miskolcsik Valentinnel.

A Glitter Star Hendikepben óriási csata volt a dobogós helyekért, amelyből Very Nice Photo és Vezér Emese párosa került ki győztesként. A falon felszaladva Szilvás lett a második Nagy Ferenc II.-vel, harmadik pedig a sokáig vezető Berill Lady lett Fazekas Imrével.

Az Illusion Star Hendikepben végre sikerült megszereznie régóta esedékes sikerét Dezmin Ladynek Kolozsi László kezében. Mögötte Chicago lett az ezüstérmes Nagy Ferenc II.-vel, a dobogó alsó fokára pedig Antónia Schwim állhatott fel Weber Zsolttal.

16 órakor már a napi főfutamot, a Coral Star Hendikepet futották, ahol a második sor ellenére Street Geniusnak sikerült elsőként áthaladnia a célvonalon Fazekas Imrével a sulkyjában, amit elképesztő 1.15,6-os időben tett meg. Őt 7,5 hosszra követte az idén először futó Übü király Márton Lajossal, míg harmadik helyezett Velence R. lett idomárjával, Juhász Balázzsal.

A 2023-as Coral Star Hendikep nyerője Street Genius Fazekas Imrével

 

Az engedményes, Izzy Star Díj a négyéves Davide Fling és Veljko Mazsity párosának sikerét hozta. Mögötte a most nem hibázó Newton  lett a második Antun Horvatskival, harmadik pedig Ernesto lett Dukai Tamással.

A remek képességű ügetőket felsorakoztató futamban, most nem hibázott Catania R. és egy győzelemmel feledtette múltkori galoppját Marko Slavic hajtásában. Mögötte Celerina Boss lett a második Veljko Mazsity-tyal, míg a harmadik helyezett Tour de Lux lett Angyal Andorral.

A nap záró futamában régen látott önmagát idézte Valentino, és remek időben nyerte a futamot Miskolcsik Valentinnel. Mögötte nagyon rohamozott Anybody Csordás Emil kezében, azonban most meg kellett elégedniük az ezüstérmes helyezéssel. Harmadik helyét CR-Sevennek sikerült megtartania Lakatos Csaba kezében.

Folytatás két hét múlva szombaton, a Tavaszi Food Truck Show hétvégéjén.

 

Fotó: Péter Réka Photography

SHARE THIS