/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai agár hírek / 0 comments

A Szezonnyitó Nagydíj második S1-es futam győztese Casco

A Szezonnyitó Nagydíj második S1-es futam győztese a Casco (Kengyelfutó Casco), aki 17.08 (S1) -es befutási idővel állt dobogóra a nap negyedik rövidtávú futamában.
Tulajdonosa és trénere Havasi László.

Casco egy szezon “kihagyás” után került vissza a tréningezésedbe, ami már az edzés idejein is azonnal meglátszódott, majd az első versenyén hozott is egy csodás első helyet. Versenyeztél vele már mielőtt tréningbe adtad máshoz, vagy ez az első úgymond közös élményetek?
Nem, ez az első közös versenyszezonunk Cascoval. Jó vele a felkészülés, de nyilván ez még csak a szezon kezdete. A pontos súly meghatározás nála nagyon fontos és még keressük az ideális kondit is.

Meglepő volt számodra, hogy a gyakorlatilag egy tizeden belüli edzés idejű versenytársak között ilyen nagy fölénnyel tudott nyerni, vagy számítottál rá, hogy jó eredménnyel fog tudni zárni?
Vártam tőle egy jó futást, hiszen futásról futásra jön előrébb. Nagy öröm így visszatérni a Kincsem Parkba, bízunk a további jó szereplésekben. A rövid távú versenyek a rutinszerzéshez kellenek, mivel hamarosan átkerül 480 méterre. Bízom benne, hogy ott is tud majd remekelni.

Van az idei évre konkrét kitűzött célod vele?
Mivel Casco szuka, így a Szuka Díj biztos kihívás lesz a számára.

Fotó: Szoboszlay Csilla

SHARE THIS