/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények a vasárnapi Nemzeti Díjról

Csontos Pál

Amore Boy, Arames

Amore Boy idei első versenyében szépen mutatkozott, majd utána is jól dolgozott. Az első két hely valamelyikére várjuk. Arames első versenye nagyon jól sikerült. Azóta a felkészülése rendben zajlott. Kicsit rutintalan még és először fut gyepen, de jó szereplést várunk tőle.

Kovács Sándor

Baby Tour, Il Ministro, Pénzügyőr

Baby Tour idén még nem futott, felkészülése zavartalanul és jól sikerült. A tavalyi formáival nem tartozik a favoritok közé, de javulást mutat. A távját még keressük, pénzes helyezésben bízunk. Il Ministro kitűnő formában van, egy jó verseny már van a lábában. A hosszabb táv kedvezőbb lenne számára, de így is bízunk benne. Pénzügyőr idén két futásból két könnyű győzelmet szerzett. A Nemzeti Díjban a legjobb háromévesekkel fog futni, most kiderül mennyit érnek korábbi formái. Jól érzi magát, jól dolgozik. Bízunk egy pénzes helyezésben.

Molnár Gyöngyi

Carlos Ray istállótársával, Spartan Devillel együtt készült. Meg vagyok elégedve, jól dolgoztak, eredményes szerepélést várok mindkettőjüktől.

 

Farkas Levente

Real Hope

Zavartalan volt a felkészülése, jól érzi magát. Győzelemmel kezdte az évet, bízunk a további jó szereplésben.

Maronka Gábor

Canizares, Racing Ray

Canizares ősszel került hozzám idomításba, akkor még nagyon nyers volt, idén kezdte mutatni magát. A felkészülése problémamentes volt, jól érzi magát. Az 1600 méteres táv kedvez neki, de a későbbiekben lehet, hogy még rövidebbre vesszük majd vissza. Racing Ray-nek tavaly egy futása volt Pozsonyban, amit meg is nyert. Idén ismét ott hoztuk ki először, kipróbáltuk a legjobbak között, de a verseny nem úgy sikerült, ahogy vártuk. Szerintem a mély pálya nem kedvezett számára. Jól dolgozott, bízunk az eredményes futásában.

Ribárszki Sándor

Raport

Ez a verseny előkészítő futás lesz az Alagi Díjra és a Derbyre. Gyors versenyre számítunk, de bízunk a távbírásában. A 2000 – 2400 méteres táv lesz az ideális számára. Bízunk a tisztes helytállásban.

Kreka István

Oligarcha

Oligarcha felkészülése a tervek szerint alakult. Komoly feladat előtt áll, de bízunk nagy szívében és kiváló lovasában. Nagyon boldogok lennénk, ha sikerülne megcsípnünk egy pénzdíjas helyezést.

Fézer Róbert

San Invicible

Kapott egy könnyű felhozó versenyt. Jó kondíciómunkákkal készültünk a Nemzeti Díjra. Az 1600 méteres táv kicsit rövid neki, de bízunk a jó futásában.

 

A szaklap véleménye: Amore Boy (1), Il Ministro (6), Carlos Ray (5), Arames (2), Pénzügyőr (8)

SHARE THIS