/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Három Ribárszki már a nyeregben

Ahogy az várható volt, a Ribárszki család emeli a tétet és most vasárnap, a 14 órakor kezdődő galopp versenynapon már mindhárman versenybe szállnak.

Elsőként Sára kezd rögtön az első futamban, az 1100 méteres futamban Admirable Louvre lesz a társa. Ribárszki Sándor a szélsőségesen rövid 1000 méteres Karaszek Sándor Emlékversenyben indul Heebie Jeebies társaként. Az ikerpár másik tagja Mira az Amatőrversenyben fog debütálni Passzió nyergében, míg testvére La Fiancee nyergében bizonyíthat.
A napi főversenyben a székkutasi ménesre emlékezünk. Az 1600 méteres futamban tíz telivér indul. A top súllyal induló Rémkirály igen könnyű győzelemmel és javulással jelentkezett, ráduplázhat. Irdatlan távját picit megemelték, idén mindkétszer jól futott. Felicita Girl állandó száma alapján ezúttal is döntőbe várható. Liebeskind topformával korrigálta gyengébb futásait, győzelme is elképzelhető. Szokatlanra mindig lehet számítani, a hasonló versenyekben örökös sansz. Bramastra ismét nagyon esedékes, talán itt már győzni tud. Poccomio-ból sok hiányzott elsőre, tavalyi számai alapján azonban aligha lehet hanyagolni. Texas Girl hosszú kihagyás után fut, nem könnyű a helyzete. Major Factora St. Legerben hozta a további javulást, amennyibe ismételni tud, elhozhatja a győzelmet. Stoneheart nyerés után is jól ment, most is küzdelembe várható. A papírforma Major Factor, Rémkirály, Bramastra és Szokatlan jó futását ígéri.

SHARE THIS