/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Papa Adrian ismét két győzelemmel tért haza!

Papa Adrian, a Kincsem Food Truck Show napján (05.05.) állt első ízben pályára idén, ahova a Tavaszi Kupához hasonlóan négy agarat nevezett, Sarah-t, Ettát, Vinniet és Cherryt. Akkor a két szuka győzedelmeskedett – Sarah és Etta – ezúttal pedig a fiúkon volt a sor, hogy megmutassák mire képesek.
 A Tavaszi Kupa S1-es futam győztese Vinnie (Faithful Vinnie), aki a nap legjobb sprint idejével, 16.67 (S0) nyerte futamát, Cherry (Charlie Trend) pedig 480 méteren a második A0-s futam győztese lett 29.08 (AA0) befutási idővel.
 
Vinnie, a fentebb említett Sarah alomtestvére legutóbb harmadik helyezést ért el, most azonban egy magabiztos start-cél győzelemmel állhatott a dobogó legfelső fokára.
Cherry, Reggie és Ronnie Trend testvére pedig a legutóbbi második helyezése után ez alkalommal 0.1 tizedet javítva szintén egy gyönyörű start-cél győzelemmel ért célba, mely időeredménye eddigi Kincsem parki pályafutása legjobbja.
Eddig két verseny és négy győzelem szerepel Adrian “számláján”, úgy, hogy a tavalyi szezon Magyar Derby győztese Reggie, és alomtestvére Ronnie még csak a felkészülési fázisban vannak. Persze, hogy mit hoz a jövő, azt ebben a sportágban soha nem lehet előre tudni, de egy biztos, Papa Adriannal és csodálatos agaraival idén is számolnia kell úgy a versenytársaknak is, mint a fogadóknak, hisz mind a hatan kiemelkedő tagjai illusztris versenyzőink sorának.

SHARE THIS