Újra Baden! – 100 EUR utazási hozzájárulás lószállítónként

Frissítés: A Kincsem Nemzeti Kft. transzportonként, azaz minden lószállítóra (az utánfutó nem számít külön egységnek) 100 EUR utazási támogatást fizet, ezzel könnyítve a kiutazás terheit.

Az osztrák kollégák elkészítették az augusztus 6-i, vasárnapi versenynap kiírását, melyre szeretettel várják a magyar lovakat és hajtóikat!

Nagyon fontos!
Az osztrákoknál kötelező a Herpesz elleni alapimmunizáció (az első két oltás megléte már elégséges, a kettő között minimum 21-maximum 60 nap lehet), így akik augusztus 6-án terveznek a badeni versenyekkel, mihamarabb gondoskodjanak a megfelelő állatorvosi bejegyzésekről! (Amelyik lónak nincs még első oltása, azt július első két hetében be kell szerezni, hogy a minimum 21 napos intervallum még augusztus első hetéig beleférjen!) Akinek már van herpesz elleni alapimmunizációja, annak a második és harmadik oltás között fél év, majd utána 1 évnek kell eltelnie.

Badeni kiírás 2023.08.06.

 48-54-es számú versenyek azok, amiben MI indulhatunk!

  • A lovak Ft. Életnyereményét 0,0025-tel kell szorozni, hogy megkapjuk a kiírásban szereplő EUR összeget.
  • A 48. és 49. sz. futam kizárólag (osztrák+) magyar tulajdonban lévő lovak számára van!
  • Az 51-es számú futam amatőr verseny, 3 éves és idősebb lovaknak
  • Az 52-es számú verseny kizárólag kancák részére (Badeni Kanca Díj)
  • Az 53-as számú verseny osztrák-magyar amatőr futam, ahol szintén 3 éves és idősebb, saját tulajdonú ügetővel lehet indulni

 

Az osztrák hétvégére előnevezés szükséges, melynek leadási határideje a magyar Versenytitkárságra: 2023. július 24-25-26. !
Indulóadás hasonlóan: 2023. július 31-én, 7.00-10.00 között!

SHARE THIS